Μου έχουν προτείνει δεκάδες catering για τη δεξίωση και έχω πελαγώσει. Τι πρέπει να προσέξω για να επιλέξω σωστά;

Μου έχουν προτείνει δεκάδες catering για τη δεξίωση και έχω πελαγώσει. Τι πρέπει να προσέξω για να επιλέξω σωστά;

Η εταιρία catering που θα επιλέξετε είναι σχεδόν τα μισά λεφτά του γαμήλιου budget σας, οπότε πρέπει να επιλέξετε πολύ προσεχτικά. Μην μείνετε στις απόψεις των άλλων γιατί τα γούστα του κάθε ανθρώπου διαφέρουν. Επισκεφτείτε τα catering που σας έχουν προτείνει, δείτε τα φαγητά που προσφέρουν και μην διστάσετε να δοκιμάσετε μερικά για να πάρετε μια ιδέα –κάθε εταιρία catering οφείλει να προσφέρει δείγματα του φαγητού της.

Επίσης, πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρετε μερικούς σημαντικούς παράγοντες που θα καθορίσουν την επιλογή σας: Αν η εταιρία διαθέτει άδεια από το υγειονομικό, αν χρησιμοποιεί φρέσκα ή κατεψυγμένα προϊόντα, κατά πόσο εμπλέκεται στην διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου, αν προσφέρει τα ποτά ή πρέπει να απευθυνθείτε αλλού, αν σας προμηθεύει με τα τραπέζια, τις καρέκλες τα τραπεζομάντηλα κλπ και φυσικά το εύρος των τιμών της, με ποιον τρόπο γίνεται η χρέωση και οι προσφορές που μπορεί να σας κάνει.

Αν είστε προσεκτικοί με όλα αυτά και επισκεφτείτε έναν ικανοποιητικό αριθμό εταιριών catering ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα, η επιλογή σας θα είναι σίγουρα πετυχημένη.