Θέλω να κρεμάσω τα στέφανά μου στο σπίτι αλλά όχι στο κλασικό εικονοστάσι. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Θέλω να κρεμάσω τα στέφανά μου στο σπίτι αλλά όχι στο κλασικό εικονοστάσι. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Είναι απόλυτα λογικό να μην θέλετε να βάλετε τα στέφανά σας στο εικονοστάσι, καθώς αυτό συνηθιζόταν σε παλιότερες εποχές και πλέον τα νέα ζευγάρια θέλουν πιο σύγχρονες εναλλακτικές λύσεις που θα χρησιμεύσουν και σας διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι τους.

Εμείς, λοιπόν, έχουμε να σας προτείνουμε τις στεφανοθήκες. Σίγουρα θα τις έχετε δει σε σπίτια φίλων ή σε καταστήματα, καθώς πρόκειται για την καλύτερη εναλλακτική ενός μοντέρνου, νιόπαντρου ζευγαριού. Είναι συνήθως ξύλινες με ασημένιες λεπτομέρειες ή και επενδυμένες εξωτερικά με ύφασμα. Εσωτερικά μοιάζουν με κοσμηματοθήκες και το πιο συνηθισμένο σχήμα που έχουν είναι τετράγωνο ή κυκλικό, αλλά μπορείτε να τις βρείτε σε διάφορα σχέδια και από διάφορα υλικά. Ακόμα, αν θέλετε κι έχετε τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε τη δικιά σας ή να σας την φτιάξει κάποιος φίλος σας.

Η καλύτερη θέση για να την τοποθετήσετε είναι στο υπνοδωμάτιό σας, είτε πάνω από το κρεβάτι –η πιο κλασική λύση, είτε πάνω στην τουαλέτα με τον καθρέφτη. Μπορείτε επίσης να την κρεμάσετε πάνω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και περισσότερη διακριτικότητα. Από εκεί και πέρα μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να την τοποθετήσετε κάπου ανάλογα με τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας και το προσωπικό σας στυλ.