Νυφικό μακιγιάζ: 5 tips για να είσαστε εσείς η πιο λαμπερή νύφη!

Νυφικό μακιγιάζ: 5 tips για να είσαστε εσείς η πιο λαμπερή νύφη!

Δώστε προσοχή

Και ναι, ο καλός σας, σας έκανε πρόταση γάμου. Η χαρά σας απερίγραπτη, ο ενθουσιασμός σας ακόμη μεγαλύτερος. Όλο αυτό το διάστημα το σπαταλήσατε σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, εκκλησίες και κτήματα. Επιτέλους ξεμπερδέψατε με αυτό το κομμάτι και πλέον σας μένει ο εαυτούλης σας και μόνο! Με τα μαλλιά βγάλατε άκρη. Με το μακιγιάζ όμως;

Το μακιγιάζ είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, καθώς αν δεν βγει πετυχημένο η διάθεσή σας δε θα είναι και στα up της. Πάμε να δούμε, λοιπόν, 5 τρόπους ώστε να είστε εσείς η πιο λαμπερή νύφη ever:

1. Επισκεφτείτε έναν δερματολόγο και δείτε μαζί του τις ανάγκες του προσώπου σας. Αρκετούς μήνες πριν θα πρέπει να έχετε λύσει όποια τυχόν δερματικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα έντονη ακμή. Κάνετε θεραπείες και φυσικά συχνούς καθαρισμούς. Η επιδερμίδα σας θα πρέπει να είναι άψογη τη μεγάλη εκείνη ημέρα
2. Επιλογή make up artist: Πραγματικά μη λυπηθείτε τα χρήματά σας σε αυτό το κομμάτι. Συλλέξτε πληροφορίες και αφεθείτε στα χέρια ενός καλού make up artist. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει
3. Πολλές πρόβες: Δοκιμάστε διαφορετικά νυφικά μακγιάζ και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Ο καθένας θα έχει τη δική του γνώμη. Εσείς θα πρέπει να δώσετε περισσότερη βάση στο δικό σας ένστικτο, μιας και το κυριότερο από όλα είναι να νιώθετε εσείς καλά και φυσικά να έχετε full αυτοπεποίθηση.
4. Πηγαίνετε προετοιμασμένες: Στα ραντεβού σας με τον make up artist πηγαίνετε καλά διαβασμένες. Βρείτε από το internet φωτογραφίες με μακιγιάζ που σας αρέσουν και ζητήστε να τα δείτε πάνω στο δικό σας πρόσωπο.
5. Προσοχή στη βάση: Ζητήστε από τον make up artist σας να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη βάση. Θα πρέπει να είναι σταθερή και φυσικά αδιάβροχη. Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ.

Mε το καλό να ευχηθούμε. Και... μην ξεχνάτε, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και απολαύστε με την ψυχή σας την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας.

Διαβάστε ακόμα

Τα 10 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις τη μέρα του γάμου σου