5 καταστάσεις που θα βιώσεις λίγες ώρες πριν από το γάμο σου

Ερμιόνη Σαρρή
5 καταστάσεις που θα βιώσεις λίγες ώρες πριν από το γάμο σου

Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκα στο γάμο μίας καλής μου φίλης. Φτάσαμε πια στην ηλικία (ούτε 30 δεν είμαστε, αλλά τελοσπάντων) αυτή που οι πιο τολμηρές ντύνονται νυφούλες και οι ‘’παράνυφες’’ ζούμε από κοντά κάθε στιγμή της προετοιμασίας. Η καθεμία είναι μοναδική, αλλά όλες τα τελευταία 24ωρα αντιδρούν (και θα αντιδράσουμε) με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Καμία ψυχραιμία.

1.Κανείς δε θα σου πει… ΟΧΙΙΙΙΙ: Η φάση είναι «πετάει ο γάιδαρος;». Πετάει. Ούτε οι φίλες σου, ούτε οι συγγενείς σου αλλά ούτε και ο μελλοντικός σου σύζυγος δε θα σου φέρει καμία αντίρρηση τα τελευταία 24ωρα. Γνωρίζουν άλλωστε πως παίζουν με τη σωματική τους ακεραιότητα.

2.Θα βάλεις τα κλάματα για κάτι πραγματικά… αστείο.: Μη θεωρήσεις πως είσαι ‘’τρελή για δέσιμο’’ αν βάλεις τα κλάματα επειδή η κορδέλα πάνω στις μπομπονιέρες είναι 3 εκατ. και όχι 4. Τα δάκρυα βέβαια μπορεί να τρέξουν κορόμηλο και επειδή η μαμά σου είπε «ναι θα σε βοηθήσω» αντί για «εννοείται βρε κοριτσάκι μου πως θα το κάνω αυτό για σένα». Όχι, δεν αδιαφορεί για εσένα.

3.Θα αναζητήσεις λίγο περισσότερο αλκοόλ: Ακόμα και αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ σου αλκοόλ (what?) στο bachelor ή την ίδια ημέρα του γάμου σου, ένα σφηνάκι τουλάχιστον θα το πιεις. Ναι, θα ζητήσεις και ακόμα παραπάνω αλκοόλ πριν αναχωρήσεις για την εκκλησία αλλά είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

89b26565e01a689e6451ab9c09568b2c

4.Θα σκεφτείς το κλασσικό «τι πάω να κάνω τώρα»;: Το άγχος των ημερών θα σε βάλει σε συλλογισμούς άσκοπους μεν, λογικούς δε. Ωραίες οι single στιγμές με τις κολλητές αλλά τα καλύτερα έρχονται. Εντάξει, δεν πας να γίνεις και καλόγρια!

5.Θα κοιταχτείς στον καθρέφτη και θα πιστέψεις πως έχεις πάρει τουλάχιστον 5 κιλάκια τις τελευταίες 24 ώρες.: Λίγες ημέρες πριν από την ημέρα του γάμου, θα δεις τον εαυτό σου να φουσκώνει. Θα θεωρείς πως η κοιλιά σου φούσκωσε, πως οι γωνίες στο πρόσωπό σου εξαφανίστηκαν αλλά ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Είσαι στα ίδια κιλά και ίσως και πιο αδύνατη.

1d054904c52f644dfd3535cdcfb5477e