4 προτάσεις για έναν γάμο αξέχαστο (και ανεπανάληπτο)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
4 προτάσεις για έναν γάμο αξέχαστο (και ανεπανάληπτο)

Παντρεύεσαι αυτό το καλοκαίρι; Αν ναι είμαστε σίγουρες πως έχεις ήδη μπει σε mood προετοιμασίας και πως σε έχει καταβάλει κι ένα άγχος παραπάνω. Λογικό αν μας ρωτάς, μιας και ο γάμος στη ζωή μιας γυναίκας είναι το πιο σημαντικό πράγμα και οι ετοιμασίες γι’ αυτόν είναι και αυτές που απαιτούν τον περισσότερο χρόνο.

Εάν σκέφτεσαι λοιπόν να κάνεις έναν μικρό γάμο (είτε είναι 100, είτε 10 άτομα) και τον θέλεις άψογο, τότε μπορείς να ακολουθήσεις ένα από τα παρακάτω tips (ή και όλα) για να τον κάνεις ακόμη πιο μαγικό.

#1. Κάνε τον γάμο σου τον πιο όμορφο προορισμό
Τι εννοούμε; Όλες μας έχουμε ονειρευτεί αυτή τη στιγμή να είναι η πιο όμορφη και πιο μοναδική. Γι’ αυτό λοιπόν και πρέπει να τον οργνώσεις έτσι, ώστε να δημιουργήσεις τις πιο μαγικές αναμνήσεις. Μπορείς να τον κάνεις σε βουνό, σε κάποιο νησί ή ακόμη και στην παραλία αν είναι εύκολο. Θα είναι σίγουρα η καλύτερη σου στιγμή.

#2. Κάνε τα δώρα καλωσορίσματος πιο προσωπικά
Κάνε τους καλεσμένους σου να νιώθουν ξεχωριστοί. Μπορείς να δημιουργήσεις κουτιά με brunch τη νύχτα του γάμου για το επόμενο πρωί ή να αφήσεις το βράδυ μικρά δωράκια με ειδικά μηνύματα στα δωμάτιά τους μέχρι να αναχωρήσουν (αυτό εάν ο γάμος έχει οργανωθεί κάπου μακριά και τους έχεις κλείσει δωμάτια)

#3. Σχεδίασε εκδηλώσεις γύρω από τον γάμο σου
Είτε ο γάμος σου γίνει εντός, είτε εκτός πόλης δημιούργησε μικρές εκδηλώσεις για τους καλεσμένους σου για να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους και να κρατήσεις περισσότερες και πιο όμορφες αναμνήσεις. Ένα photo-booth κατά τη διάρκεια των ημερών του γάμου σου είναι η καλύτερη λύση.

#4. Συγκέντρωσε όλους τους καλεσμένους σου σε ένα μεγάλο τραπέζι
Εάν οι καλεσμένοι σου είναι λίγοι, μπορείς να τους βάλεις όλους σε ένα μεγάλο τραπέζι μετά το μυστήριο. Έτσι όλο το event του γάμου σου θα δείχνει περισσότερο και όχι σαν μια υποχρεωτική συγκέντρωση.