Όλα τα απαραίτητα «συστατικά» ενός καλόκαιρινού γάμου

Ερμιόνη Σαρρή
Όλα τα απαραίτητα «συστατικά» ενός καλόκαιρινού γάμου

Μπορεί ο Αύγουστος να έχει αγγίξει πλέον τον αριθμό τέσσερα αλλά οι καλοκαιρινοί γάμοι δεν έχουν σταματημό. Μετά το 15αυγουστό θα φορέσουμε όλες ξανά τα φορέματά μας, τις πλατφόρμες μας και οι μπομπονιέρες θα περνούν από τα χέρια μας μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Αν είσαι νύφη και βρίσκεσαι στο τελευταίο στάδιο των προετοιμασίων του γάμου σου θέλουμε να πάρεις υπόψιν τα παρακάτω tips. Τι δεν πρέπει να ξεχάσεις ώστε οι καλεσμένοι σου να μην αισθανθούν δυσφορία από την ζέστη;

-Δροσιστικά drinks, όχι εξ'ολοκλήρου αλκοολούχα. Πρέπει να υπάρχουν κατά τη διάρκεια όλης της δεξίωσης δροσιστικά ποτά, αναψυκτικά, χυμοί και κοκτέιλς για όλους όσους χορεύουν. Επίσης, μπορείς ύστερα από συνεννοήση να έχεις και κάποια μπουκαλάκια με νερό αν το μυστήριο λάβει μέρος σε κάποιο εξωτερικό χώρο και η θερμοκρασία είναι υψηλή. Πλέον υπάρχουν διάφορες εταιρείες που δημιουργούν personalised μπουκαλάκια.

The20Jam202017 Side20Car 0004

Bonus tip: Την ροζ λεμονάδα μην ξεχάσεις!Είναι must.

Καπέλα, ομπρέλες και βεντάλιες: Τα καπέλα για το πάρτι (είναι φοβερά και για τις φωτογραφίες) και οι βεντάλιες με τις ομπρέλες για την ώρα του μυστηρίου. Υπάρχει και εδώ η επιλογή του personalized άρα μην το πολυσκέφτεσαι!

Adriana20Morais2014

Φρούτα για το… welcome: Μπορείς να φτιάξεις bites φρούτων για να δροσίζεις τους καλεσμένους σου και να μην τους «κόψεις» την όρεξη μέχρι να έρθει η ώρα να τους σερβίρουν το φαγητό τους.

melon mpoukies
657210060008 2

Σαγιονάρες παραλίας: Αν το πάρτι του γάμου πραγματοποιηθεί σε κάποια παραλία, καλό θα ήταν να έχεις μέσα σε ένα bucket μερικές σαγιονάρες παραλίας για όσους ξέχασαν τις δικές τους και για όσες φίλες σου ταλαιπωρούνται από τα τακούνια και τις πλατφόρμες.

Αυτά από εμένα!