Ο γάμος των ονείρων σας στα Ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

Ο γάμος των ονείρων σας στα Ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη

Για τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάστε για πάντα, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εμπνέεται εδώ και 60 χρόνια από τα όνειρα των μελλόνυμφων ζευγαριών και φροντίζει για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους προσφέροντας τη ζεστή φιλοξενία που τόσο καλά γνωρίζουν οι άνθρωποί του, παράλληλα με τη λάμψη των πολυτελών χώρων του. Είτε σχεδιάζετε μια λαμπερή γαμήλια δεξίωση για μια ανεπανάληπτη βραδιά είτε ένα συναρπαστικό πάρτι, ο Όμιλος Διβάνη σας προσφέρει ό,τι έχετε ονειρευτεί, για να γιορτάσετε την κοινή σας ζωή.

Υπηρεσίες 5 αστέρων για την πιο αξέχαστη βραδιά

Με αφετηρία το μαγευτικό περιβάλλον, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης καθώς και τις μοναδικές γαστρoνομικές προτάσεις με μεσογειακές δημιουργικές γεύσεις σε συνδυασμό με τη μεγαλοπρεπή διαμονή, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη στην Αθήνα αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για την πιο όμορφη γιορτή της ζωής σας. Την ίδια στιγμή, η έμπειρη ομάδα μας θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, από τον αρχικό σχεδιασμό της εκδήλωσης μέχρι τη μεγάλη βραδιά, φροντίζοντας και για την παραμικρή λεπτομέρεια καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν την άνετη διαμονή στα δωμάτια των ξενοδοχείων ενώ το γαμήλιο ζευγάρι θα ζήσει την πρώτη μέρα της καινούριας του ζωής, με λάμψη και πολυτέλεια.

Ονειρικές στιγμές σε ονειρικές τοποθεσίες

Αρμονικά σχεδιασμένoι για αέρινους γάμους με κομψότητα και οικεία ατμόσφαιρα, οι χώροι των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη υποδέχονται τη δεξίωση του γάμου σας και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε κάθε σας ανάγκη. Από την επιβλητική αίθουσα “Horizon” στο roof garden του Divani Caravel για όσους επιθυμούν πιο privé δεξιώσεις με θέα στην Ακρόπολη που κόβει την ανάσα, μέχρι τη μεγαλειώδη “Ολυμπία” για έναν γάμο που θα μοιάζει πριγκιπικός, το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας δεν παύει να αποτελεί αδιαμφισβήτητα αγαπημένη επιλογή για όσους επιθυμούν να ενώσουν τη ζωή τους, ξεκινώντας με μια λαμπερή βραδιά.

Μια ανάσα από τον Ιερό Βράχο, το ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis φιλοξενεί την πιο μαγευτική νύχτα της ζωής σας με κομψότητα και άνεση έχοντας ονειρικό φόντο το ιστορικό κέντρο της πόλης. Αν πάλι είστε λάτρεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι εντυπωσιακοί χώροι του Divani Apollon Palace & Thalasso θα καλύψουν κάθε επιθυμία σας, με background τη θάλασσα και την ατμοσφαιρική της αύρα. Από ξεχωριστές δεξιώσεις στο Ballroom “Aristotelis” μέχρι μυθικές στιγμές στον χώρο του Mythos by Divani δίπλα στη θάλασσα αλλά και θρυλικά πάρτι στο A+D Bar για αυτούς που προτιμούν η πιο δυνατή στιγμή της ζωής τους να συνοδεύεται από ένα φαντασμαγορικό πάρτι, με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, το Divani Apollon Palace & Thalasso θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Δώστε στην πιο όμορφη μέρα της ζωής σας τη γεύση που της αξίζει

Mια τέτοια ξεχωριστή βραδιά οφείλει να έχει γεύση βγαλμένη από τα παραμύθια. Οι σεφ και η έμπειρη ομάδα τους, σε κάθε εστιατόριο των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη φροντίζουν να καλύψουν τις απαιτήσεις σας, έχοντας πάντοτε ως βάση την καλύτερη ποιότητα ελληνικών πρώτων υλών, με μια ευρεία γκάμα προτάσεων σε μενού και μπουφέ. Κάθε πιάτο είναι και μια μοναδική πρόταση που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας με τη γευστική της διάσταση, τη δημιουργικότητα και τον αριστοτεχνικό συνδυασμό των υλικών για το πιο άρτιο αποτέλεσμα που θα συνοδεύσει την πιο υπέροχη βραδιά της ζωής σας.

Οι δικές μας ευχές για μια όμορφη κοινή ζωή

Με 60 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική φιλοξενία, δεν θα μπορούσαμε παρά να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην απογείωση του πιο σημαντικού γεγονότος της ζωής σας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Διβάνη σας δίνει τις καλύτερες ευχές του για την κοινή σας ζωή και σας χαρίζει μοναδικές παροχές όπως το welcome drink στην άφιξη των καλεσμένων σας, τα κομψά κεριά που θα διακοσμούν τα τραπέζια της δεξίωσης, την εντυπωσιακή σύνθεση των λουλουδιών για το νυφικό τραπέζι και τη γαμήλια τούρτα. Για να κλείσει ιδανικά η αξέχαστη αυτή βραδιά, ο Όμιλος Διβάνη παρέχει πολυτελή σουίτα στους νεόνυμφους για την πρώτη νύχτα του γάμου με δροσερά φρούτα και σαμπάνια να σας περιμένουν στο δωμάτιο. Το επόμενο πρωί, σας ευχόμαστε ευτυχία και αγάπη στην καινούρια σας ζωή με ένα πλούσιο πρωινό στη σουίτα σας. Τα δώρα μας δεν τελειώνουν εδώ αλλά συνεχίζουν στην πρώτη γαμήλια επέτειό σας όπου σας προσφέρουμε ένα απολαυστικό δείπνο και μια πολυτελή διαμονή για να ανανεώσετε τους όρκους ζωής σας.

Στα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη και τους πολυτελείς χώρους τους, η προσωπική σας ευτυχία βρίσκει την κατάλληλη αφετηρία και όλα μπορούν να προσαρμοστούν στο όνειρό σας για μια γαμήλια δεξίωση που αγγίζει την τελειότητα. Είτε έχετε στο μυαλό σας μια πιο privé τελετή με τους δικούς σας ανθρώπους και τους φίλους σας, είτε μια λαμπερή δεξίωση που θα κλέψει τις εντυπώσεις, τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη στην Αθήνα και οι άνθρωποί του φροντίζουν ο καθένας προσωπικά για να λάβει σάρκα και οστά το περίφημο "Happily Ever After”.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δελτίο Τύπου επικοινωνήστε με την Travelworks Public Relations (Νάντια Πασχάλη) | +30 210 9222525).