Παντρεύεσαι μέσα στις γιορτές; Τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις!

Πατούλια Κατερίνα
Παντρεύεσαι μέσα στις γιορτές; Τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις!

Τα καλύτερα μυστικά για έναν επιτυχημένο χριστουγεννιάτικο γάμο

Παντρεύεσαι τα Χριστούγεννα ή μέσα στις γιορτές και θέλεις να βάλεις το γιορτινό κλίμα στον γάμο χωρίς να το παρακάνεις; Ακολούθησε τα μυστικά μας!

Το μπουκέτο: Βάλε στην ανθοδέσμη αλλά και στον ανθοστολισμό τα γιορτινά στοιχεία χωρίς να το παρακάνεις. Λίγο κόκκινο, λίγο λευκό του πάγου και τα εντυπωσιακά γκι θα δώσουν την ρουστίκ νότα που ζητάς στο γάμο σας.

Αγκαλιάστε τον κρύο καιρό: Το ότι κάνει κρύο δεν χρειάζεται να σας πτοεί, ίσα ίσα που το στοιχείο αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στην γαμήλια δεξίωση με διακοσμητικές πινακίδες όπως το «Baby it’s cold outside», με περισσότερα θερμά ξύλινα στοιχεία διακόσμησης και με το έλατο (σε φύλλα) ως βασικό κομμάτι του στολισμού. Μην φοβάσαι το έλατο, μιας και συνδυάζεται άψογα και με το κόκκινο τριαντάφυλλο!

Παίξε με το καρό: Ή tartan ή όπως το πεις, το κόκκινο καρό στις κορδέλες, στην κορδέλα της ανθοδέσμης και σε άλλα μικροστοιχεία, μπορεί να αναβαθμίσει σημαντικά το γιορτινό στυλ του γάμου.

Επένδυσε στα κουκουνάρια: Που είναι μεν οικονομικά αλλά εντυπωσιακά και μπορούν να αποτελέσουν το διακοσμητικό στοιχείο, ακόμα και στην διακόσμηση των τραπεζιών.

4 μυστικά για να φαίνεται πως ξόδεψες πολλά χρήματα στο γιορτινό στολισμό ενώ δαπάνησες ελάχιστα

Βάλε την γαμήλια τούρτα στο γιορτινό κλίμα: Παίξε με το λευκό του πάγου και τα κόκκινα berries.

Επένδυσε στα γιορτινά κοκτέιλς και γλυκά: Τα κοκτέιλς του γάμου θα είναι ζεστά και γιορτινά ενώ στα γλυκά μπορούν να μπουν παραλλαγές των κλασικών γιορτινών γλυκών.

Όσο για το μέσο μεταφοράς; Αν χιόνιζε ή χιονίζει στην περιοχή σου, ένα έλκηθρο θα ήταν το κάτι άλλο!