Όλοι οι τρόποι για να γίνει ο γάμος σου Instagram friendly

Πατούλια Κατερίνα
Όλοι οι τρόποι για να γίνει ο γάμος σου Instagram friendly

Τα σωστά tips και τι να προσέξεις

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Condé Nast Brides, περίπου το 33% των ζευγαριών στις ΗΠΑ σχεδιάζουν τον γάμο τους χρησιμοποιώντας φίρμες, ιδέες και προϊόντα από το Instagram.

Και επειδή δεν έχεις το budget των Kim και Kanye για να κάνεις τον γάμο σου το πιο μεγάλο event στο Instagram, δες ποια σημεία μπορείς να αλλάξεις, ποιες προσθήκες να κάνεις για να γίνει ο γάμος σου απλά μαγικός και οι φωτογραφίες σε αυτόν μαγικότερες!

Εν αρχή ην το hastag: Κάτι έξυπνο, σπιρτόζικο, όχι ένας μεγάλος σιδηρόδρομος, όχι μια απλή ημερομηνία, ένα hastag που θα θυμούνται όλοι και θα περιλάβουν όλοι στις φωτογραφίες τους.

Ο καλός φωτισμός: Είναι το παν για ωραίες φωτογραφίες όχι μόνο για το άλμπουμ σας αλλά και για το Instagram. Αν μπορείτε να κάνετε το γάμο μεσημέρι, θα έχετε πλήθος εντυπωσιακών λήψεων σε κανονικό φωτισμό. Εναλλακτικά, επενδύστε σε φωτισμό, φωτάκια, κεριά και κάθε λογής πηγή φωτός. Τα fairy lights θα κάνουν το γάμο παραμυθένιο, τόσο στην τελετή όσο και στην γαμήλια δεξίωση.

shelly pence 662726 unsplash

Το σημείο – κλειδί: Η θάλασσα, η εξοχή, οι ανοιχτοί χώροι, είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να γίνει ο γάμος σας Instagram Friendly. Δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από την κατάλληλη τοποθεσία.

Η λύση του photobooth: ειδικά αν ο γάμος γίνεται σε κλειστό χώρο, είναι ιδανική για να έχουν οι καλεσμένοι τα κατάλληλα props και τις ιδανικές λήψεις για να τις μοιραστούν με τους φίλους τους στα social.

Επενδύστε ως ζευγάρι στα έντονα χρώματα:
Όχι μόνο στα λουλούδια, αλλά και στα υφάσματα που θα χρησιμοποιηθούν παντούν, παίξτε με το παστέλ, με τις αποχρώσεις, με το χρυσό και το ασήμι και όλα τα μέταλλα και θυμήσου πως το χρώμα δεν θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω, χρειάζεται μόνο καλό γούστο για να μην βγει κιτς το αποτέλεσμα.

ben rosett 10613 unsplash

Μην λυπηθείς τα λουλούδια: Προτίμησε λουλούδια εποχής που είναι πιο οικονομικά και ντύσε με αυτά τα πάντα. Θα εκπλαγείς από τις ωραίες εικόνες στο Instagram.

Δώσε βάση στις λεπτομέρειες που σίγουρα θα φωτογραφηθούν. Μιας και δεν μπορείς να δώσεις χρήματα παντού, δώσε βάση στα στοιχεία στο τραπέζι για παράδειγμα, που θα είναι και η πρώτη εντύπωση των καλεσμένων στη δεξίωση. Ένα thank you note, ένας ωραίος στολισμός στο τραπέζι, σίγουρα θα γίνει Instagram post.

weddingchicks 12677477 1582545068733795 1006490300 n

Και μια ωραία ιδέα: όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να ζητούν να αφήνουν όλοι οι καλεσμένοι τα κινητά σε ειδικό καλάθι στην διάρκεια της γαμήλιας τελετής. Είναι κρίμα να διαταράσσεται η τελετή και η μυσταγωγία από κινητά και selfies δεξιά και αριστερά.