Πρόβα νυφικού στο Bride’s by PTC: μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις

Πρόβα νυφικού στο Bride’s by PTC: μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις

Γνώρισε τις νυφικές συλλογές των πιο περιζήτητων σχεδιαστών του πλανήτη

Στο Bride’s, την πιο εκλεπτυσμένη μπουτίκ νυφικών που έχουμε συναντήσει στον χώρο του wedding fashion εδώ και καιρό, η αναζήτηση του τέλειου νυφικού φορέματος δεν είναι ποτέ μια τυπική “πρόβα”. Η μπουτίκ στα Ευρωπαικά πρώτυπα που δημιούργησε με πολλή αγάπη η Wedding Expert Μαριέττα Δροσοπούλου στην Κηφισιά, υποδέχεται κάθε bride-to-be με τον πιο ζεστό τρόπο, φροντίζοντας να κάνει κάθε στιγμή της διαδικασίας εύκολη, απολαυστική και πάνω από όλα αποτελεσματική!

Όταν σχεδιάζεις την ωραιότερη μέρα της ζωής σου, τίποτα λιγότερο από το τέλειο δεν είναι αρκετό. Κι όσο κάνεις την έρευνά σου, είναι λογικό να νιώθεις “χαμένη” μέσα στις άπειρες επιλογές που δεν είσαι σίγουρη αν θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ή να απορρίψεις. Σίγουρα έχεις καταλάβει ήδη ότι, για μια τόσο σημαντική εμφάνιση, το προσωπικό σου στιλ μαζί με τις συμβουλές των ειδικών είναι ο συνδυασμός που θα “ξεκλειδώσει” το… μυστήριο του νυφικού των ονείρων σου.

Από τη στιγμή, όμως, που η Μαριέττα Δροσοπούλου θα σε καλωσορίσει στον υπέροχο και εξαιρετικά φιλόξενο χώρο που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τις elegant επιλογές από κορυφαίους διεθνείς σχεδιαστές, ένα μοναδικό ταξίδι θα ξεκινήσει: μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, θα περιηγηθείς ανάμεσα σε ανάλαφρες μεταξωτές μουσελίνες, εντυπωσιακούς ταφτάδες, πολυτελείς κεντημένες λεπτομέρειες και ονειρικές δαντέλες, πίνοντας άφθονη σαμπάνια και ακούγοντας μια υπέροχη μουσική! Θα νιώθεις ανυπομονησία να ντυθείς νυφούλα!

DSC 1191

Το Bride’s φιλοξενεί τις νυφικές συλλογές των πιο περιζήτητων σχεδιαστών του πλανήτη: από τις red carpet εμπνεύσεις της μοναδικής Reem Acra New York, τις περίτεχνες δημιουργίες της Monique Lhuillier, την απαράμιλλη φινέτσα του κάθε νυφικού φορέματος της Ines di Santo, τα μοναδικά κομμάτια της Victoria Kyriakides, τον ρομαντισμό της Inmaculada Garcia και τη μοντέρνα και ακαταμάχητη απλότητα του label Tot-Hom, μέχρι τη λάμψη που συνοδεύει κάθε νυφικό φόρεμα Aire Barcelona.

Κι επειδή εκεί θα είναι η στιγμή που πραγματικά δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, ετοιμάσου να αφεθείς στην εμπειρία μιας πρόβας νυφικού που δημιουργήθηκε για να την απολαύσεις χωρίς κανένα άγχος. Η μητέρα σου και οι φίλες σου είναι ευπρόσδεκτες και νιώθουν σαν να ζουν το παραμύθι μαζί σου! Η υπέροχη ομάδα του Bride’s αγαπά τις νύφες και είναι εκεί για να σε ακούσει προσεκτικά, να εμπνευστεί από το δικό σου προσωπικό στιλ και να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις αυτό που θες, αυτό που θα αναδείξει τα δυνατά σου σημεία με τον πιο κομψό τρόπο. Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, οι ειδικοί θα εντοπίσουν όλες τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να έχει το νυφικό σου φόρεμα ιδανική εφαρμογή. Το νυφικό θα γίνει στα μέτρα σου! Πάνω απ’ όλα όμως, στο Bride’s θα νιώσεις αμέσως ο πιο λαμπερός εαυτός σου και θα ερωτευθείς κομμάτια που όμοιά τους δε θα έχεις συναντήσει αλλού!

BRIDE’S BY POLITIA TENNIS CLUB

WWW.BRIDESBYPTC.GR
14, KOLOKOTRONI ST, KIFISSIA
T. 2108013370

INSTAGRAM: BRIDES_BY_PTC
FACEBOOK: BRIDE’S BY POLITIA TENNIS CLUB