Ένας γάμος δεν είναι ευκαιρία για να βρείτε πελάτες

Ένας γάμος δεν είναι ευκαιρία για να βρείτε πελάτες

Γι' αυτό μην στριμώχνετε στις γωνίες όποιον βρίσκετε μπροστά σας προκειμένου να τον/την πείσετε να συνεργαστεί μαζί σας.

Είχατε την τύχη να σας καλέσουν στο γάμο τους οι τάδε φίλοι/συγγενείς σας και εσείς χαρήκατε πάρα πολύ που θα βρίσκεστε εκεί. Θέλετε να δώσετε το «παρών» να περάσετε όμορφα και να χαρείτε με τη χαρά των φίλων σας.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να μην αναγνωρίσετε πως πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τη δουλειά σας, καθώς σ' αυτό το γάμο βρίσκονται συγκεντρωμένοι αμέτρητοι υποψήφιοι πελάτες ή συνεργάτες, οι οποίοι δεν σας ξέρουν, αλλά καλό είναι να σας μάθουν.

Όσο τέλεια κι αν φαίνεται η περίσταση όμως, δεν είναι. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγένεια από το να ψαρεύετε πελάτες σε γάμο, μοιράζοντας κάρτες παντού και κάνοντας δημόσιες σχέσεις σαν να πρόκειται για την «Ημέρα Καριέρας». Συγκρατήστε τις κάρτες σας και περιοριστείτε σε συναναστροφές περισσότερο κοινωνικού χαρακτήρα μέρα που είναι. Είναι μια μέρα αφιερωμένη στο γάμο των δικών σας ανθρώπων και όχι στη δική σας επαγγελματική καταξίωση.