Παντρεύεσαι τον χειμώνα; 3 χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση και όχι μόνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παντρεύεσαι τον χειμώνα; 3 χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση και όχι μόνο

Πάρε την έμπνευση που σου χρειάζεται

Μπορεί η καλύτερη εποχή για να κάνεις τον γάμο σου να είναι η άνοιξη και το καλοκαίρι (πιο ανάλαφρα ρούχα, μαυρισμένο κορμί, νησί, ηλιοβασιλέματα κλπ) όμως και τα χειμωνιάτικα concept έχουν τη δική τους χάρη. Οκ ναι, μπορεί να κάνει περισσότερο κρύο, όμως σκέψου πόσο ωραία περίοδος είναι αυτή των Χριστουγέννων για τον γάμο σου.

Έστω λοιπόν, πως εσύ ετοιμάζεις έναν χειμωνιάτικο γάμο και δεν ξέρεις καθόλου ακόμη προς τα πού να κινηθείς. Μην αγχώνεσαι, γιατί εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικά tips και λίγη έμπνευση που ίσως και να σου χρειάζεται.

Όχι δεν είμαστε wedding planners, μπορούμε όμως να σου πούμε ποια είναι τα τρία χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον χειμωνιάτικο γάμο σου, και όχι μόνο στην διακόσμηση αυτού.

#1. Το χρώμα του λεμονιού
Το αγαπημένο σου καλοκαιρινό χρώμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και τον χειμώνα, αλλά με μία μικρή διαφορά. Δεν εννοούμε αυτό το έντονο κίτρινο, αλλά αυτό που είναι λίγο πιο ανοιχτό σε αυτήν την παλέτα χρωμάτων, με αποχρώσεις λεμονιού, πικραλίδας και κρέμας που θα κάνει τους επισκέπτες σου να αισθάνονται σαν να είναι σχεδόν ξανά άνοιξη.

Και μπορεί η παλέτα αυτή να δείχνει πολύ καλοκαιρινή, τα έντονα florals και οι πλούσιες υφές, όπως το βελούδο και το σατέν, την κάνουν ιδανική για τους ψυχρότερους μήνες. Βάλε τα παρανυφάκια σου ή τις παράνυμφες σου να φορέσουν αυτό το χρώμα και θα δεις. Να ξέρεις πως πολύ λίγες γυναίκες θα επιχειρήσουν να φορέσουν ένα τέτοιο χρώμα.

#2. Μπλε
Οι αποχρώσεις του μπλε, ειδικά εκείνες που θυμίζουν κάτι πιο παλιό, είναι ένα πολύ ωραίο χρώμα και αρκετά cool για τον χειμώνα. Θυμάσαι την έκφραση «something blue», ότι πρέπει να έχεις κάτι μπλε στον γάμο σου; Ε ξέχασε απλά το «κάτι» και κάνε το μπλε το κύριο χρώμα στην διακόσμηση του γάμου σου.

#3. Κόκκινο και ροζ
Το κόκκινο είναι ένα εντελώς χειμωνιάτικο χρώμα, και ναι, φυσικά και μπορείς να το έχεις στην διακόσμηση του γάμου σου. Απόφυγε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις του που θα θυμίζουν Χριστούγεννα, και επικεντρώσου σε μία απόχρωση όπως η candy apple, που είναι πιο ήρεμη και απαλή, όπως επίσης και το απαλό ροζ. Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και κάνε τον γάμο σου το event που θα θυμούνται όλοι για πάντα.