3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς εάν θες να κάνεις wedding brunch πριν τον γάμο σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
3 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς εάν θες να κάνεις wedding brunch πριν τον γάμο σου

To brunch or not to brunch;

Προτού ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για το θέμα αυτό ας παραδεχτούμε το εξής: ο κόσμος αγαπάει το brunch τόσο, όσο και τους γάμους. Οπότε ακούγοντάς το αυτό σκέφτεσαι, πόσο κακή ιδέα θα ήταν το wedding party σου να είναι ένα brunch; Σίγουρα δεν ακούγεται κακή ιδέα, όμως έχει πολλές παγίδες και γι’ αυτό υπάρχουν και κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν το αποφασίσεις.

Ιδού λοιπόν 3 πράγματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου εάν θέλεις να το κάνεις αυτό στον γάμο σου.

#1. Κάποιοι καλεσμένοι ίσως να μην μπορούν να έρθουν
Οι πρωινές ώρες είναι μία πρόκληση για τους καλεσμένους σου που τείνουν να δουλεύουν τα Σαββατοκύριακα. Εάν οι καλεσμένοι σου έχουν όλοι τις δικές τους επιχειρήσεις και δουλεύουν τα σουκου, θα είναι κάπως δύσκολο ίσως να παρευρεθούν τόσο νωρίς στο brunch που διοργανώνεις. Σκέψου λοιπόν και τους καλεσμένους σου, προτού αποφασίσεις να οργανώσεις κάτι τέτοιο.

#2. Θα έχεις λιγότερο χρόνο με φίλους και οικογένεια
Μερικές φορές τα pre-wedding events μπορούν να είναι τόσο ενδιαφέροντα, όσο και η ίδια η μέρα του γάμου. Τελευταίες πρόβες νυφικού, μαλλιών, φωτογραφίες από την προετοιμασία, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που συμβαίνουν. Εάν επιλέξεις να κάνεις ένα wedding brunch να ξέρεις πως ο χρόνος σου θα είναι σίγουρα περιορισμένος και ίσως να μην προλάβεις να κάνεις αρκετά σημαντικά πράγματα, όπως φυσικά είναι να δεις τους φίλους και την οικογένειά σου. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

#3. Ο στολισμός πρέπει να είναι ίδιος
Το decor του brunch, θα πρέπει να είναι ίδιο με αυτό που σκοπεύεις να έχεις και στον γάμο. Σίγουρα στο brunch τα πράγματα θα είναι πιο casual όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στη μοίρα τους. Φρόντισε τουλάχιστον ο λουλουδοστολισμός να συνδέεται και να μην ξενίσει τους καλεσμένους σου.

Θα πρέπει επίσης να τσεκάρεις το φαγητό, συνδυαστικά με τους καλεσμένους σου, καθώς υπάρχουν φαγητά και γεύσεις που μπορεί να μην αρέσουν σε όλους τους ανθρώπους. Εννοείται πως μπορεί να γλιτώσεις αρκετά χρήματα διοργανώνοντας κάτι τέτοιο, όμως θα πρέπει να το ψάξεις διεξοδικά.