Πλησιάζει η μεγάλη μέρα; Αυτά τα χρώματα είναι η απόλυτη τάση για τους γάμους το 2020

Νατάσσα Σχοινά
Πλησιάζει η μεγάλη μέρα; Αυτά τα χρώματα είναι η απόλυτη τάση για τους γάμους το 2020

Αν αναρωτιέσαι τι χρώματα να επιλέξεις για τον γάμο σου, η τάση της μόδας θα σου δώσει την κατάλληλη βοήθεια.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Η στιγμή που τόσο περίμενες είναι μία ανάσα μακριά κι οι ετοιμασίες είναι το Νο1 θέμα που σε απασχολεί. Από τα πιο «κραυγαλέα», όπως το νυφικό, μέχρι τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως τα διακοσμητικά στοιχεία που θα έχει το τραπέζι της δεξίωσης, όλα παίζουν τον δικό τους ρόλο στο να έχεις το πιο άψογο αποτέλεσμα στον γάμο σου.

Ένα από τα πιο σημαντικά της διαδικασίας είναι η επιλογή των χρωμάτων. Μπαίνοντας σε έναν χώρο, τα χρώματα είναι το πρώτο πράγμα που πρόκειται να δεις, πριν καν προλάβεις να παρατηρήσεις τι αντικείμενα αυτός περιλαμβάνει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι αυτά μπορούν να επηρεάσουν μέχρι και στην ψυχολογία του κάθε ατόμου, αφού το καθένα συνδέεται με διαφορετικά συναισθήματα.

Οι τάσεις για το 2020, λοιπόν, θέλουν τα χρώματα που είναι συνδεδεμένα με την αθωότητα, τη ζεστασιά και τον ρομαντισμό να κυριαρχούν, δηλαδή τα ουδέτερα και τα nude.

Αυτό έμπρακτα σημαίνει ότι εκείνο το υπέροχο ανοιχτό καφέ που είδες στο τραπεζομάντηλο των συγγενών σου ή εκείνο το ανοιχτό πορτοκαλί που έχει η αγαπημένη σου τσάντα που αγόρασες τις προάλλες μπορούν να αποτελέσουν την τέλεια επιλογή για την ημέρα του γάμου σου.

Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε σε ο,τι έχει να κάνει με τον γάμο σου, επομένως μιλάμε τόσο για την εκκλησία και τον στολισμό της, όσο και την δεξίωση. Μπομπονιέρες, λουλούδια, χαρτοπετσέτες, κορδέλες, τούρτα… διάλεξε το παστέλ χρώμα που βρίσκεται στα δικά σου γούστα -ή κι έναν ταιριαστό συνδυασμό τους, όπως ροζ – μωβ, σομόν – ανοιχτό καφέ- και δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό θέαμα για εσένα και τους καλεσμένους σου.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery για να εμπνευστείς.