Ξέχνα το πέπλο στον γάμο! Αυτή είναι η τάση που πρέπει να ξέρεις

Νατάσσα Σχοινά
Ξέχνα το πέπλο στον γάμο! Αυτή είναι η τάση που πρέπει να ξέρεις

Ήρθε η ώρα για το πιο princess look.

Οι τάσεις αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός. Σε όλους τους τομείς και ειδικά σε αυτόν που αφορά τη μόδα. Όμως, τα πράγματα μεταβάλλονται τόσο γρήγορα που πολλές φορές εκπλήσσεσαι κι εσύ η ίδια. Πώς να γίνει διαφορετικά σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι, όπως αυτό του γάμου; Τα ζευγάρια περιμένουν τη μεγάλη μέρα με αγωνία κι ειδικά οι νύφες φροντίζουν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, από τα διαδικαστικά, όπως η εκκλησία, μέχρι το look (νυφικό, παπούτσια, κλπ).

Ένα από τα πολύ βασικά του γεγονότος είναι το πέπλο. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποτελεί το αξεσουάρ που συνοδεύει τα νυφικά κι ενίοτε μπορεί να είναι και πιο εντυπωσιακό από αυτά. Η τάση αυτής της χρονιάς, ωστόσο, θέλει τα πέπλα να αντικαθίστανται από ένα άλλο beauty trend που αγαπούν όλα τα κορίτσια, είτε πρόκειται για τον γάμο τους είτε και για την καθημερινότητά τους.

Μιλάμε για τα εντυπωσιακά headbands.

Τα headbands έρχονται να δώσουν μία βασιλική νότα στο wedding look σου και να αφήσουν τον όγκο των πέπλων στην άκρη. Στολίζουν υπέροχα τα μαλλιά της κάθε κοπέλας κι αναβαθμίζουν ολόκληρη την εμφάνιση με τα fairytale vibes τους.

Στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια θα πάρεις όλη την έμπνευση που ζητάς.