Ψάχνεις για τις μπομπονιέρες του γάμου σου; Βρήκαμε αυτές που δε θα ξεχάσουν οι καλεσμένοι

Νατάσσα Σχοινά
Ψάχνεις για τις μπομπονιέρες του γάμου σου; Βρήκαμε αυτές που δε θα ξεχάσουν οι καλεσμένοι

Αυτές οι φωτογραφίες σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για τον γάμο σου.

Ο γάμος σου πλησιάζει. Έχεις κλείσει την εκκλησία, έχουν σταλεί οι προσκλήσεις, έχεις κάνει το booking του χώρου της δεξίωσης και τώρα μένουν οι λεπτομέρειες, που, όμως, θα κάνουν τη διαφορά. Το πώς θες να διακοσμήσεις τους χώρους, στους οποίους θα γιορτάσεις την ευτυχή περίσταση με τους δικούς σου, για παράδειγμα, φυσικά και θα σε απασχολήσει, αφού όχι μόνο θα ομορφύνει το περιβάλλον, αλλά θα είναι και κάτι που θα αποτυπωθεί στη συνέχεια στις φωτογραφίες.

Ένα από τα πιο σημαντικά της περίστασης είναι οι μπομπονιέρες. Ειδικά στην Ελλάδα, τα ζευγάρια δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στο σχέδιό τους κι αποτελεί πολλές φορές κάτι σαν ένα κόσμημα. Λογικό, αν μας ρωτάς, γιατί αυτό είναι που θα αποτελέσει κι ένα από τα πράγματα που θα θυμούνται οι καλεσμένοι, δεν αποκλείεται και να κοσμεί κάποια μεριά του σπιτιού τους.

Το πιο πιθανό είναι ότι η αναζήτηση έχει ήδη αρχίσει για να βρεις αυτές που ανταποκρίνονται καλύτερα στο δικό σου γούστο και που εκφράζουν περισσότερο τη δική σου προσωπικότητα.

Για να ξεφύγεις, όμως, από τα κλασικά, βαρετά σχέδια, βρήκαμε μερικές από τις πιο «μαγικές» προτάσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες.