Let’s get the party started: Οι γάμοι φέτος θα είναι ξεκάθαρα επηρεασμένοι από τους celebrities

Νατάσσα Σχοινά
Let’s get the party started: Οι γάμοι φέτος θα είναι ξεκάθαρα επηρεασμένοι από τους celebrities

Η ευτυχία του ζευγαριού δεν μπορεί να εκφραστεί μόνο με μία μέρα.

Πόσον καιρό θα αφιερώσεις στις προετοιμασίες του γάμου σου; Κατά πάσα πιθανότητα, μέχρι κι αρκετούς μήνες. Η μεγάλη μέρα περιλαμβάνει πολλούς τομείς που χρειάζονται τη φροντίδα σου και κάθε ένας από αυτούς θα έχει την αναζήτηση που του αρμόζει.

Ας πάρουμε, για παράδειγμα, το νυφικό και τα παπούτσια. Δε θα επισκεφτείς αρκετά μαγαζιά για να βρεις αυτό που ταιριάζει στα δικά σου γούστα; Εκτός κι αν είναι τόσο τυχερή που τα βρεις όλα με την πρώτη.

Για να μην μπούμε σε λεπτομέρειες για το μέρος της δεξίωσης, τη διακόσμηση κι ό,τι άλλο σχετικό. Καλώς ή κακώς, αυτά τα πράγματα θέλουν ψάξιμο για να είναι όπως ακριβώς τα θες.

Μετά τον γάμο, αυτό που είθισται είναι να ακολουθεί ένα τραπέζι για όλους τους καλεσμένους και το γλέντι να κρατάει πολλές φορές μέχρι το βράδυ -αν ο γάμος έγινε πρωί- ή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες -αν ο γάμος έγινε απόγευμα. Ή τουλάχιστον αυτό ξέραμε μέχρι σήμερα.

wedding party3


Η νέα τάση του 2020 θέλει τους γάμους να επηρεάζονται από τους celebrities και συγκεκριμένα σε αυτό το κομμάτι του γλεντιού.

Θυμάσαι τους διάσημους που κάνουν τους γάμους τους ένα event που διαρκεί πολλές μέρες; Ναι, για αυτό μιλάμε. Αντί να γίνεται το τραπέζι και να λήγουν εκεί οι εορτασμοί της μεγάλης μέρας, το ζευγάρι οργανώνει κι άλλες συγκεντρώσεις κι όχι απαραίτητα βραδινές.

Ορισμένοι νεόνυμφοι επιλέγουν brunch, welcome parties ή και εξορμήσεις για να κάνουν το γεγονός ακόμα πιο ιδιαίτερο για τους ίδιους και τους δικούς τους ανθρώπους.