5 tips για να αποθηκεύσεις σωστά το νυφικό σου

Μαρία Ροδίτη
5 tips για να αποθηκεύσεις σωστά το νυφικό σου

Αν οι εξελίξεις του κορονοϊού σε ανάγκασαν να αναβάλεις προσωρινά τον γάμο σου ή αν μόλις παντρεύτηκες και δεν ξέρεις πού να τοποθετήσεις το νυφικό σου, εδώ θα σου λυθεί η απορία!

Η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη με τα μέτρα για τους γάμους να είναι αυστηρά και να επιβάλλουν την παρουσία το πολύ 100 ατόμων σε κάθε τελετή και δεξίωση. Μέσα σε αυτό το νέο πλαίσιο πολλά ζευγάρια έχουν αποφασίσει να αναβάλουν για λίγο τον γάμο τους μέχρι να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση ή γιατί απλώς είχαν ονειρευτεί διαφορετικά αυτήν τη στιγμή της ζωής τους.

Αν κι εσύ βρίσκεσαι σε παρόμοια κατάσταση, μπορούμε να κατανοήσουμε την ψυχολογία σου! Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να οργανώνεις μια τόσο όμορφη στιγμή της κοινής ζωής με τον σύντροφό σου και όλα να ανατρέπονται ξαφνικά. Σε αυτήν τη φάση, χρειάζεται να έχεις υπομονή και αισιοδοξία για το μέλλον. Όλα θα πάνε καλά και ο γάμος σου θα γίνει πολύ σύντομα, όπως ακριβώς τον φαντάστηκες! Αυτό πρέπει να σκέφτεσαι τώρα.

Σε δεύτερη φάση, όμως, θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις με το νυφικό σου. Δεν μπορείς να το έχεις εκτεθειμένο στο δωμάτιό σου ή απλά σε μια κρεμάστρα μέσα στην ντουλάπα για έναν, δύο ή και περισσότερους μήνες μέχρι να πραγματοποιηθεί ο γάμος σου. Σίγουρα, δε θέλεις αυτό να φθαρεί, ούτε να είναι το λευκό του χρώμα θαμπό μετά από τόσο καιρό.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα που θα βρεις στην παρακάτω gallery και τα οποία θα σε βοηθήσουν να αποθηκεύσεις σωστά και με ασφάλεια το φόρεμα που θα θυμάσαι και θα φέρνεις στο μυαλό σου για μια ζωή. Όπως ακριβώς ονειρεμένος θέλεις να είναι ο γάμος σου, έτσι ονειρεμένο πρέπει να μείνει και το νυφικό… Γιατί η «μεγάλη μέρα» δεν αργεί. Αυτό να το θυμάσαι!

Cover photo: @julia_galeckaya

Διάβασε ακόμα: Τι να κάνεις αν η makeup artist δεν αναλαμβάνει τον γάμο σου λόγω κορονοϊού