Η συγκινητική απόφαση αυτού του ζευγαριού για την ημέρα του γάμου του

Νατάσσα Σχοινά
Η συγκινητική απόφαση αυτού του ζευγαριού για την ημέρα του γάμου του

Η δεξίωση ακυρώθηκε λόγω πανδημίας, αλλά εκείνοι το εκμεταλλεύτηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η πανδημία που έχει ξεσπάσει αυτόν τον χρόνο στον πλανήτη έχει αλλάξει ουσιαστικά την καθημερινότητά μας. Πλέον, η επίσκεψη σε κλειστούς χώρους δε νοείται χωρίς τη χρήση προστατευτικής μάσκας και η απολύμανση και οι αποστάσεις από ανθρώπους του μη κοντινού μας κύκλου έρχονται να συμπληρώσουν τα βασικά μέτρα μείωσης του κινδύνου μετάδοσης του ιού.

Ωστόσο, κάποια προβλήματα υπήρχαν πριν τον COVID-19 και συνεχίζουν και κατά την παρουσία του. Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Σε τέτοιο βαθμό που, όχι απλά επηρεάζεται η αγοραστική τους ικανότητα, αλλά φτάνουν να μην μπορούν να υποστηρίξουν ένα σπίτι και να καταλήγουν σε καταφύγια.

Ένα ζευγάρι στο Cleveland είχε προγραμματίσει να παντρευτεί μέσα στον Αύγουστο. Η δεξίωσή τους ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας και εκείνοι αποφάσισαν να πουν στην εταιρεία να φτιάξει κανονικά τα φαγητά και να τα διαθέσει σε ένα καταφύγιο για γυναίκες και παιδιά. Έστρωσαν, λοιπόν, τα τραπέζια και γιόρτασαν τον γάμο τους μαζί με εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη όλα αυτά τα πιάτα.

«Θέλαμε να δούμε τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων. Ελπίζαμε να το απολαύσουν. Έδωσε χαμόγελο στα πρόσωπά μας κάτω από τις μάσκες. Γι’ αυτό θέλαμε να είμαστε εδώ», δήλωσαν.