Πώς να φτάξεις την playlist του γάμου σου

Νατάσσα Σχοινά
Πώς να φτάξεις την playlist του γάμου σου

Μπορεί να μην έχεις απαραίτητα κάποιον για να κάνει τη διαλογή για εσένα.

Μεγάλη διαδικασία η οργάνωση της ημέρας του γάμου. Μπορεί στην αρχή να σκέφτεσαι μόνο το νυφικό και το κουστούμι, αλλά, λίγο να αρχίσεις να ασχολείσαι, καταλαβαίνεις ότι έχεις τόσα πολλά να κάνεις που απαιτούνται μήνες προετοιμασίας. Να βρεις ημερομηνία στην εκκλησία που να βολεύει, να στείλεις τις προσκλήσεις, να ψάξεις το looks της ημέρας, να σκεφτείς τον στολισμό, και πολλά άλλα που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Ένα από αυτά είναι και η playlist με τα τραγούδια που θα παίζουν κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Αρκετοί προσλαμβάνουν dj για αυτήν τη δουλειά, ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο με όλες τις οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν. Τότε είναι που πρέπει να εστιάσεις στο δημιουργικό σου ταλέντο.

Αρχικά, αποφάσισε το στιλ στο οποίο θα κινηθείς για τα μουσικά σου ακούσματα. Η τζαζ είναι μία κλασική επιλογή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και θα αποπνεύσει όλον τον ρομαντισμό της ημέρας. Οι πιο μοντέρνοι ήχοι θα φέρουν περισσότερη διάθεση για αστεία, ακόμα και χαβαλέ.

Κάτσε και γράψε σε ένα χαρτί -ή word, χάριν τεχνολογίας- αρκετά από τα τραγούδια που σου αρέσουν και, έπειτα, άρχισε να τα αριθμείς με τη σειρά που θες να παιχτούν κατά την ημέρα. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με τα πιο ήρεμα, αφήνοντας τα πιο έντονα για κάποια στιγμή στα μέσα, αφού τότε θα έχουν συγκεντρωθεί όλοι οι καλεσμένοι και θα είναι σε φάση χορού και τραγουδιού. Κράτα ένα ιδιαίτερο τραγούδι, που να αποτελεί το δικό σας track.

Με ένα app μπορείς να κάνεις το mashup ακόμα και μόνη σου και να είσαι έτοιμη. Διαφορετικά, μπορείς να παραδώσεις τα ευρήματά σου στο μαγαζί που θα φιλοξενήσει τον γάμο σας.