Tips για να βγάλεις τις πιο ωραίες φωτογραφίες στον γάμο σου

Νατάσσα Σχοινά
Tips για να βγάλεις τις πιο ωραίες φωτογραφίες στον γάμο σου

Δε συμβαίνει σπάνια το να βγουν περίεργα οι λήψεις.

Ένα πράγμα που αποτελεί πολύ σημαντικό θέμα όταν έρχεται η ημέρα του γάμου είναι οι φωτογραφίες. Εννοείται ότι η προετοιμασία θα χρειαστεί συνήθως τον περισσότερο χρόνο. Θα περάσουν μήνες μέχρι να βρεις τα ρούχα που θες, την εκκλησία όπου θα γίνει το μυστήριο, τον χώρο της δεξίωσης, τη διακόσμηση και ό,τι έχει να κάνει με τον οποιονδήποτε τρόπο με το γεγονός. Αλλά, οι φωτογραφίες είναι αυτές που θα δώσουν ύλη στις αναμνήσεις που θα δημιουργηθούν από την ημέρα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτές δε βγαίνουν όπως θα ήθελες. Το αποτέλεσμα; Αν ειδικά ο άνθρωπος που τις τραβάει δεν είναι ειδικός, η κακή στάση του σώματος, για παράδειγμα, και πολλά άλλα, ενδέχεται να επηρεάσουν πολύ και να φανεί στο αποτέλεσμα.

Πώς, λοιπόν, θα ποζάρεις στον φακό, ώστε να ευνοηθεί η λήψη ωραίων φωτογραφιών στη συνέχεια;

  • Η φυσική στάση είναι πάντα η καλύτερη γιατί αποπνέει κάτι μη επιτηδευμένο. Αν, για παράδειγμα, προσπαθείτε να πιάσετε κάτι ή έχει γενικά μία κίνηση το σώμα, δεν είναι κακό να τραβηχτεί η συγκεκριμένη φωτογραφία.

  • Μην πιέζεις τα χέρια σου στο σώμα. Οι πιθανότητες θέλουν την πιο χαλαρή στάση να βγαίνει και πιο όμορφη στη φωτογραφία. Η πίεση των ώμων πάνω στο σώμα ενδέχεται να είναι λιγότερο κολακευτική.

  • Το χαμόγελο είναι πάντα ένα go-to όσον αφορά στις φωτογραφίες. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θεωρούν ότι δεν είναι η καλύτερή τους πόζα, όμως, ο κόσμος σίγουρα δεν το βλέπει έτσι γιατί το χαμόγελο σημαίνει θετική ενέργεια.

  • Αν ξέρεις ποια στάση/γωνία σε κολακεύει, πες το στον φωτογράφο. Έχεις κάθε δικαίωμα πάνω σε αυτό και έτσι θα μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που αρέσει σε εσένα.

  • Μην εστιάσεις πολύ στον τρόπο με τον οποίο θα ποζάρεις από πριν, γιατί, όταν έρθει η ώρα να το κάνεις, θα το υπερσκέφτεσαι και το αποτέλεσμα θα είναι μία πιο στημένη φωτογραφία.