Τα wedding trends που θα κάνουν το 2021 λίγο πιο όμορφο και γιορτινό

Τα wedding trends που θα κάνουν το 2021 λίγο πιο όμορφο και γιορτινό

Η νέα χρονιά έρχεται και μαζί της φέρνει όλες τις τάσεις που θες να ξέρεις.

Το 2020 σε λίγες ώρες θα είναι παρελθόν. Οι περισσότεροι από εμάς ευχόμασταν να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να πάρει μαζί του όλα τα κακώς κείμενα που θέλησε να γράψει στις σελίδες του. Γι’ αυτό και θέλουμε να βλέπουμε την έλευση της νέας χρονιάς με αισιοδοξία, μήπως και στείλουμε κάποια θετικά vibes στο σύμπαν και το 2021 εξιλεώσει τις «κακοκεφιές» του προκατόχου του.

Μέσα σε αυτήν τη θέληση στροφής στα πιο θετικά κομμάτια της ζωής, είπαμε να εστιάσουμε την προσοχή μας στους γάμους. Κατά κανόνα, ημέρες και γιορτές, όπως οι γάμοι, συνδέονται με πολύ θετικά συναισθήματα στο μυαλό μας. Φέτος, λόγω πανδημίας υπήρχαν πολλές αναβολές και καθυστερήσεις για τη μεγάλη μέρα ενός ζευγαριού, όμως, καλώς εχόντων των πραγμάτων, όταν αρθεί το lockdown, πρέπει να είμαστε έτοιμες και ενημερωμένες.

Μία wedding planner, η Nora Culley Tuck, έχει δημιουργήσει δικό της κανάλι στο YouTube και έφτιαξε ένα βίντεο για να μοιραστεί με τον κόσμο τις τάσεις στους γάμους που θα βλέπουμε παντού το 2021. Φώτα neon, διαφόρων ειδών υφάσματα -βελούδο, τούλι, κλπ, περίτεχνα σουπλά και πολλές άλλες ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα κάνουν τον γάμο να ξεχωρίσει.

Δες περισσότερα στο βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια.