6 trends στους γάμους για το καλοκαίρι 2021 που πολύ θα αγαπήσεις

6 trends στους γάμους για το καλοκαίρι 2021 που πολύ θα αγαπήσεις

Ο covid 19 αλλαξε για πάντα τους γάμους. 

Όταν ψάχνουμε τα trends στου γάμους για το καλοκαίρι 2021, ουσιαστικά μιλάμε για τον τρόπο με τον οποίο θα λάβουν χώρα οι γάμοι σε μια δεύτερη χρονιά καραντίνας.

Πολλά άλλαξαν πέρσι, πολλοί γάμοι ακυρώθηκαν και κάποιοι άλλαξαν ημερομηνία για το φετινό καλοκαίρι, με τους περισσότερους να ποντάρουν στο Ιούλιο και τον μισό Αύγουστο, τις ημερομηνίες δηλαδή που στο παρελθόν τα ζευγάρια απέφευγαν.
Ποιες είναι λοιπόν οι μεγάλες αλλαγές στους φετινούς γάμους;

Microwedding: Μικροί γάμοι μέχρι 30 ή 50 άτομα που αλλάζουν εύκολα ημερομηνία, μέρος και αποτελούν τον αγαπημένο πυρήνα καλεσμένων του ζευγαριού. Καλοί φίλοι και οι πιο αγαπημένοι συγγενείς του ζευγαριού θα έχουν μια ηλεκτρονική πρόσκληση και άπλετο χρόνο για να διασκεδάσουν με το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη του ημέρα.

Covid test: Ο μικρός αριθμός προσκεκλημένων δημιουργεί ιδανικές συνήθειες, για να εξεταστούν οι καλεσμένοι με ένα απλό self test, να έρθουν πιο εύκολα οι μεγαλύτερες ηλικίες που θα έχουν εμβολιαστεί και να γίνει επιτέλους ο γάμος που έχεις αναβάλλει.



Μόνο σερβιριστό φαγητό: Πάει ο μπουφές. Στη νέα μετά covid19 εποχή, η εύκολη λύση του μπουφέ έχει πλέον εγκαταλειφθεί και το σερβιριστό φαγητό σε ατομικές μερίδες κερδίζει και πάλι τη μάχη αλά παλαιά. Με την επιλογή αυτή, μπορείς και πάλι να έχεις πολλές διαφορετικές επιλογές στο φαγητό αλλά και να ακολουθήσεις μια ωραία σειρά σερβιρίσματος πιο επίσημη και ξεχωριστή. Μπορείς ακόμα να έχεις ξεχωριστές επιλογές για κάθε άτομο που θα σου έχει δηλώσει από πριν αν είναι vegan, seagan, vegeterian, αν έχει διαβήτη ή πίεση ή κάποιο άλλο διατροφικό στοιχείο ποθ πρέπει να γνωρίζεις.

Τι άλλο έχουμε;