10 bridal trends που θα κυριαρχήσουν στους καλοκαιρινούς γάμους του 2022

Sabine Camhi
10 bridal trends που θα κυριαρχήσουν στους καλοκαιρινούς γάμους του 2022

Από τα εντυπωσιακά puff sleeves μέχρι και τα αποκαλυπτικά cutouts στο gown, πάρε ιδέες για τον γάμο σου ή απλώς χάζεψε εντυπωσιακά φορέματα!

Κάθε νέος χρόνος φέρνει μαζί του και νέες τάσεις και αυτό δε θα μπορούσε να μην επηρεάσει τον τομέα του γάμου. Η επιλογή ΤΟΥ νυφικό, αυτού που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει γιατί θα είναι το ΕΝΑ και μοναδικό είναι εξαιρετικά σημαντική αλλά και δύσκολη.

Οι τάσεις στα νυφικά για το 2022

Ακόμα κι αν δεν πρόκειται να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας, οι τάσεις για το 2022 είναι άκρως ενδιαφέρουσες και θα σου δώσουν πολλή έμπνευση. Το Bridal Fashion Week φέτος κατέρριψε όλους τους κανόνες με πρωτότυπα στυλ και αλλιώτικα κοψίματα από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Για την επόμενη χρονιά, οι σχεδιαστές συνδύασαν το παλιό με το νέο, γιορτάζοντας τις παλιές τάσεις από την περίοδο της Αντιβασιλείας με μια μοντέρνα πινελιά. Οι κορσέδες, τα βολάν και τα φουσκωμένα μανίκια ανοίγουν το δρόμο για τις μέλλουσες νύφες και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις όσο ποτέ άλλοτε.

Παντρεύεσαι το 2022; Οι τάσεις στα νυφικά για να διαλέξεις


https://www.instagram.com/p/CSclvytobFM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην gallery παρακάτω θα βρεις 10 bridal τάσεις που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις επιδείξεις για το 2022. Μπορείς να επιλέξεις ένα νυφικό που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον από τις συλλογές των παρακάτω σχεδιαστών ή, αν επιθυμείς να δημιουργήσεις το δικό σου ιδανικό νυφικό φόρεμα, μπορείς να ενσωματώσεις μερικές πινελιές από τις αγαπημένες σου τάσεις. Είμαστε σίγουρες πως θα εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου και φυσικά το άλλο σου μισό!



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Nicole Milano Φθινόπωρο 2021/22