Πως θα καλέσετε τους εργένηδες και πως τα ζευγάρια;

Πως θα καλέσετε τους εργένηδες και πως τα ζευγάρια;

Η διαφορά ανάμεσα σε μια μονή και μία διπλή πρόσκληση γάμου είναι πολύ μικρή, γι' αυτό καλό είναι να προσέξετε πως θα κινηθείτε.

Είναι δύσκολο να τραβήξουμε τη διαχωριστική γραμμή και να προσδιορίσουμε με ακρίβεια τους singles ανάμεσα στους φίλους μας. Ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς δεν είναι παντρεμένοι, μπορεί να βρίσκονται μέσα σε μία σταθερή σχέση εδώ και χρόνια και να θεωρούνται ζευγάρι. Θα τους καλέσετε ή θα θεωρήσετε πως τα ανύπαντρα ζευγάρια είναι singles;

Εδώ πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές και να εξετάσετε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, πολύ συχνά μιλώντας με τους φίλους σας όσον αφορά τη σχέση τους με το έτερόν τους ήμισυ. Ο γάμος σας, εξάλλου, σκοπεύετε να είναι ένα ευχάριστο γεγονός. Αν κάποιοι από τους φίλους σας καλέσουν αυτόν/αυτή με τον οποίο/α έτυχε να είναι μαζί εκείνες τις μέρες και μετά χωρίσουν, όχι μόνο έχετε σπαταλήσει τα χρήματά σας για κάποιον που δεν πολυγνωρίζετε, αλλά είναι πιθανό οι αγαπημένοι σας φίλοι να συνδέσουν πικρές αναμνήσεις των πρώην τους με τη μέρα του γάμου σας.