Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Mariah Carey & Nick Cannon

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Mariah Carey & Nick Cannon

Η απόλυτη ντίβα της pop βρήκε επιτέλους την ευτυχία στο πρόσωπο του διάσημου κωμικού και ράπερ, και ο γάμος τους δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από φαντασμαγορικός.

Η Mariah Carey και ο Nick Cannon παντρεύτηκαν στις 30 Απριλίου του 2008 στο εξοχικό της τραγουδίστριας στο Windermere Island στις Μπαχάμες, κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το γεγονός (αυτοί οι γάμοι-έκπληξη έκαναν τρελή μόδα μέσα στα '00s).

Η Carey είχε πείσει τους μόλις 12 καλεσμένους πως θα γύριζε ένα μουσικό βίντεο, ώστε να μην διαρρεύσει η είδηση για τον γάμο της στα media. Νύφη και γαμπρός ταξίδεψαν μαζί στο νησί με ιδιωτικό τζετ, κουβαλώντας μαζί τους κουτιά με ζωντανούς αστακούς Maine, πορσελάνινα σερβίτσια και σαμπάνια Dom Perignon. Μερικές εβδομάδες πριν τον γάμο, Carey και Cannon είχαν «χτυπήσει» τατουάζ για να επικυρώσουν την αγάπη τους και να ετοιμαστούν, κατά κάποιον τρόπο, για την τελετή. Η Mariah έγραψε «Mrs. Cannon» χαμηλά στην πλάτη της και ο Nick «Mariah», λίγο πιο κάτω από τον λαιμό του.

Την ημέρα της τελετής, η νύφη φορούσε ένα εφαρμοστό νυφικό σε απαλό λευκό χρώμα του οίκου Nile Cmylo, το οποίο μόλις βρεχόταν γινόταν ροζ. Η Mariah το επέλεξε γιατί ταίριαζε με το χρώμα της άμμου στις Μπαχάμες και το ταίριαξε με ένα ζευγάρι pumps του Christian Louboutin και μια ανθοδέσμη με λευκο-κίτρινα τριαντάφυλλα. Ο γαμπρός, από την άλλη, επέλεξε ένα λευκό σμόκιν του οίκου Balenciaga.

Το ζευγάρι ευλογήθηκε από τον προσωπικό πάστορα της Carey και μετά την ανταλλαγή των όρκων, μπήκαν μαζί μέσα στη θάλασσα για να βγάλουν φωτογραφίες –και για να χαζέψουν όλοι το νυφικό της Mariah να μεταμορφώνεται από λευκό σε ροζ.

Ακολούθησε μια μικρή δεξίωση όπου νεόνυμφοι και καλεσμένοι απήλαυσαν ένα δείπνο με αστακό, σαμπάνια και μια εντυπωσιακή τούρτα πέντε ορόφων, η οποία ήταν στολισμένη με πεταλούδες.

Ο μήνας του μέλιτος κράτησε αρκετές μέρες και το ζευγάρι τον έζησε με τον καλύτερο τρόπο στην ίδια κατοικία στις Μπαχάμες, ενώ στις 30 Απριλίου του 2011καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμά τους, Monroe Cannon και Moroccan Scott Cannon.