Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Stephen Moyer και Anna Paquin

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Stephen Moyer και Anna Paquin

Η νεράιδα και το παλικάρι-βρικόλακας, δεν είναι ζευγάρι μόνο στο «True Blood» αλλά και στην πραγματική ζωή. Και ένα καθόλου βαρετό ζευγάρι, να σημειώσουμε.

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα παντρεμένα ζευγάρια του Hollywood, εν μέρει γιατί πρωταγωνιστούν στο πιο δημοφιλές και «αιματοβαμμένο» show της τηλεόρασης, το «True Blood», και εν μέρει γιατί είναι δύο ούτως ή άλλως πολύ «cool» άτομα.

Ο Stephen Moyer και η Anna Paquin παντρεύτηκαν στις 21 Αυγούστου του 2010 σε μια ιδιωτική έκταση στο Malibu. Ανάμεσα στους μόλις 150 καλεσμένους της τελετής, η οποία έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν οι συμπρωταγωνιστές του ζευγαριού στην σειρά, Ryan Kwanten, Sam Trammell, Carrie Preston και Rutina Wesley.

Η Paquin περπάτησε μέχρι το ιερό πάνω σε ένα μωβ χαλί, φορώντας ένα λευκό νυφικό που έδενε στον λαιμό και γόβες Brian Atwood, ενώ τα κοσμήματά της είχαν την υπογραφή Neil Lane, μεταξύ των οποίων και ένα διαμαντένιο περιδέραιο 50 καρατίων με μεταλλικές λεπτομέρειες. Καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής κρατούσε σφιχτά το χέρι του Moyer και οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους κάτω από ένα μεγάλο, καταπράσινο δέντρο.

Μετά την τελετή, οι καλεσμένοι σερβιρίστηκαν κοκτέιλ δίπλα στην θάλασσα, και ο γαμπρός κατέβηκε στην παραλία μαζί με τους φίλους του και βούτηξε στον ωκεανό, ξεκινώντας το πάρτι. Αφού στέγνωσε (μάλλον), ζευγάρι και καλεσμένοι απήλαυσαν το πολυτελές δείπνο κάτω από την λευκή τέντα που είχε στηθεί για τον σκοπό αυτό και είχε στολιστεί με ροζ και μωβ ορτανσίες. Το μενού περιλάμβανε καθαρά οργανικά τρόφιμα, μεταξύ των οποίων ψημένο τυρί με μουστάρδα από βερίκοκο και φιλέτα Wellington με καπνιστή κέτσαπ. Για επιδόρπιο το διάσημο Vanilla Bakeshop ανέλαβε να δημιουργήσει μια υπέροχη γαμήλια τούρτα.

Κλου της βραδιάς, ο κολλητός της Anna Paquin και εξίσου διάσημος ηθοποιός, Elijah Wood (φώναζέ με και Φρόντο),ο οποίος και ανέλαβε χρέη dj μέχρι το πρωί, μετά το live που έδωσε το συγκρότημα The Pilbilly Knights.