Γάμος και social media

Γάμος και social media

Τα πράγματα που η μέλλουσα νύφη δεν πρέπει να ποστάρει στο προφίλ της στο Facebook

Είναι αυτονόητο ότι, ως μέλλουσα νύφη, ανυπομονείτε να φτάσει η μεγάλη μέρα. Γι' αυτό, είναι κατανοητό ότι ποστάρετε συνέχεια στο προφίλ σας στο Facebook λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν, την τελετή, την δεξίωση κλπ., χωρίς να σκέφτεστε ότι μπορεί να κουράσετε. Φυσικά, αν θέλουν οι διαδικτυακοί σας φίλοι μπορούν να κρύψουν το προφίλ σας από τις ενημερώσεις τους, αλλά γιατί θα πρέπει να τους φτάσετε σε αυτό το σημείο; Αυτή είναι η λίστα των στοιχείων που καλό θα είναι να αποφύγετε να ποστάρετε στο προφίλ σας.

1)Συνεχόμενα updates της προετοιμασίας
Δεν είναι παράλογο να θέλετε να καταγράψετε κάθε λεπτομέρεια. Αλλά το να ανανεώνετε συνεχώς το προφίλ σας με νέα που άμεσα αφορούν μόνο εσάς και τον καλό σας μπορεί να κουράσει τους φίλους σας. Περιορίστε αυτά τα updates στα πολύ βασικά και κρατήστε τις λεπτομέρειες για το προσωπικό σας ημερολόγιο ή, ίσως , ένα blog.

2)Πληροφορίες που αφορούν μόνο τους καλεσμένους
Τα social media είναι πραγματικά ένας πολύ ωραίος, άμεσος τρόπος για να στείλετε μαζικά μηνύματα, αλλά τέτοιου είδους ενημερώσεις μπορεί να αποτελέσουν αιτία παρεξήγησης για ανθρώπους που περίμεναν πρόσκληση και δεν την έλαβαν ποτέ.


3)Αντίστροφη μέτρηση μέχρι την μεγάλη ημέρα
Όσο κι αν, όσο πλησιάζει η ημερομηνία του γάμου σας, θέλετε να το υπενθυμίσετε στον κόσμο, στην πραγματικότητα, με εξαίρεση τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, αυτό δεν αφορά κανέναν. Μπορείτε να το κάνετε μία φορά, αλλά η καθημερινή αντίστροφη μέτρηση μπορεί να κουράσει.

4)Την επιθυμία σας για συγκεκριμένα δώρα
Το να γράψετε τα καταστήματα στα οποία έχετε κάνει την λίστα γάμου σας δεν υπονοεί προσωπικό, φιλικό ύφος από μέρους σας, αλλά αγένεια. Το να ζητάει κανείς συγκεκριμένα δώρα, γενικά, είναι πάντα αγενές. Ακόμα περισσότερο όταν αυτό γίνεται στο Facebook.