H playlist της γαμήλιας δεξίωσης

Γωγώ Φούντα
H playlist της γαμήλιας δεξίωσης

Όταν οι νεόνυμφοι το ρίχνουν στο χορό!

Η οργάνωση ενός γάμου απαιτεί πολύ χρόνο, όρεξη, πρωτοτυπία αλλά και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ένα ζήτημα που απασχολεί τα ζευγάρια όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια είναι και η playlist της δεξίωσης του γάμου. Από το τραγούδι με το οποίο θα κάνει την είσοδό του το ζευγάρι μέχρι και την μουσική που θα ακουστεί καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Συνήθως το πρώτο τραγούδι που ακούγεται και παραδοσιακά συνοδεύεται και από το βαλς των νεονύμφων είναι ερωτικό, αργό και ατμοσφαιρικό. Μπορείτε βέβαια να πρωτοτυπήσετε και να κάνετε είσοδο με ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής. Σίγουρα δε θα χορέψετε ερωτικά και ρομαντικά με το σύντροφό σας αλλά αναμφίβολα θα δείξετε το χιούμορ σας και θα ανεβάσετε το κέφι όλων των παρευρισκομένων!

Το σημαντικότερο είναι να μην πέσετε στην παγίδα του τι θα θέλουν οι καλεσμένοι να ακούσουν. Ο γάμος είναι δικός σας και έχετε κάθε δικαίωμα να επιλέξετε αυτό που θέλετε εσείς και αυτό που ταιριάζει στα γούστα σας. Πιστέψτε μας, αν υπάρχει κέφι και είστε με τους δικούς σας ανθρώπους, κανείς δεν πρόκειται να βαρεθεί ακόμα και αν όλο το βράδυ ακούγεται κλασική μουσική, λέμε τώρα.

Οποιαδήποτε πάντως και να είναι τα γούστα σας, εφοδιαστείτε με μία τεράστια γκάμα από τσάμικα, καλαματιανά και ζειμπέκικα! Όπως και να το κάνουμε, ο Έλληνας από ένα σημείο και μετά, θέλει να τη φέρει τη... στροφή!