Οι γάμοι του καλοκαιριού: Πώς θα διατηρήσουμε το class μας;

Οι γάμοι του καλοκαιριού: Πώς θα διατηρήσουμε το class μας;

Αφήνοντας την καλύτερη εντύπωση

Το καλοκαίρι δεν αποτελεί μόνο την εποχή του μπάνιου στην θάλασσα, αλλά και το κατεξοχήν διάστημα που γνωστοί φίλοι και συγγενείς αποφασίζουν να ενώσουν τη ζωή τους με το άλλο τους μισό. Αν είστε καλεσμένες σε περισσότερους από έναν γάμο, καλό θα ήταν να έχετε κατά νου κάποιες απλές αλλά πολύ σημαντικές συμβουλές για επιβιώσετε στο κοινωνικό γεγονός που ονομάζεται γάμος.

Εν αρχή ην η εμφάνιση: η εμφάνιση που θα κάνετε στο γάμο ενός αγαπημένου προσώπου, μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο μεγάλου κουτσομπολιού και να σας στοιχειώσει για πολλά χρόνια. Διαλέξτε ένα φόρεμα που δεν θα σχετίζεται με την νύφη, άρα αποκλείουμε το άσπρο ενώ καλό θα ήταν να αποφύγετε τα σούπερ κολλητά ρούχα ή τα διάφανα που θα αναδείξουν όλο τον εσωτερικό σας κόσμο σου ειδικά στα φώτα της κάμερας που θα τραβά τον γάμο. Όσο πιο λιτό το στυλ σας τόσο πιο ασφαλές! Εξάλλου η μέρα ανήκει στη νύφη.

127396-wedding-reception-photos-2



Το αλκοόλ είναι η αιτία του κακού για πολλές παρεξηγήσεις που ξεκίνησαν σε γαμήλιες δεξιώσεις. Φροντίστε να ξεπεράσετε τον πειρασμό του να καταναλώσετε πολύ αλκοόλ, το ίδιο ισχύει και για το φαγητό. Επειδή παντού παραμονεύει ένας φωτογράφος, προσέξτε τις αντιδράσεις σας!

Αν η νύφη ζητήσει την άποψή σας, πείτε της πως είναι πανέμορφη, πως όλα είναι τέλεια και προς Θεού μην την αφήσετε να φύγει. Αν το σκάσει η νύφη, θα είστε πάντα η κοπέλα που τα κατέστρεψε όλα βοηθώντας την στην απόδρασή της. Αν είστε προσφάτως παντρεμένες, μην βιαστείτε να κάνειτε συγκρίσεις του γάμου στον οποίο είστε καλεσμένες με τον δικό σας. Αν θέλετε, μπορείτε να τι κάνετε στο σπίτι σας και όχι κατά τη διάρκεια της τελετής, κουτσομπολεύοντας με τους καλεσμένους. Κρατήστε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις μακριά από την όμορφη και μοναδική στιγμή του ζευγαριού.

Όλα είναι θέμα σωστής συμπεριφοράς: ο γάμος αποτελεί ένα κοινωνικό γεγονός που όσο και να θέλετε να το αποφύγετε, υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι κανόνες savoir vivre. Για παράδειγμα, ο γάμος της κολλητής σας, δεν είναι η κατάλληλη περίσταση για να ανακοινώσετε τον δικό σας γάμο ή για να τσακωθείτε με τον αγαπημένο σας. Έπειτα, αν και οι γάμοι αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε νέο κόσμο και να βρείτε νέο έρωτα, αποφύγετε τις ερωτικές περιπτύξεις την συγκεκριμένη βραδιά, γιατί τα σχόλια που θα ακούσετε κατόπιν εορτής θα σας απογοητεύσουν.

WeddingParty



SOS


-Μην βάλετε τα κλάματα από ζήλεια επειδή είστε μόνη. Επιτρέπεται μόνο από χαρά!
-Όχι κοπλιμέντα στο γαμπρό έστω κι αν είναι κολλητός ή συγγενής σας.
-Αν ο γάμος λάβει χώρα στην παραλία, εννοείται πως τα ψηλοτάκουνα μόνο θα σας δυσκολέψουν.

-Μην μιλάτε συνεχώς για τον εαυτό σας.
-Αν δεν είστε απολύτως σίγουρη για τις χορευτικές σας ικανότητες, αφήστε την πίστα για όσους το κατέχουν το άθλημα.
- Αν πρόκειται για το γάμο του πρώην σας, απλά μην πάτε. Τσάμπα κόπος, τσάμπα προετοιμασία, τσάμπα στενοχώρια.