Tι γίνεται όταν μία μέρα πριν το γάμο σας, αρρωσταίνετε;

Γωγώ Φούντα
Tι γίνεται όταν μία μέρα πριν το γάμο σας, αρρωσταίνετε;

Πυρετός είναι θα περάσει...

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Επιτέλους αύριο θα ανταλλάξετε όρκους αιώνιας πίστης με τον άντρα των ονείρων σας. Τα πάντα είναι έτοιμα, από το νυφικό και το στολισμό της εκκλησίας μέχρι τις χαρτοπετσέτες στο γαμήλιο τραπέζι! Δυστυχώς όμως υπολογίζετε χωρίς τον... πυρετό!

Ο γάμος σας απέχει λιγότερο από 24 ώρες και εσείς είστε κρεβατωμένη με υψηλό πυρετό. Τα κόκαλά σας πονάνε και δεν μπορείτε να σταθείτε όρθια για πάνω από πέντε λεπτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να αναβάλλετε το γάμο. Μπορείτε όμως να κάνετε κάποια πράγματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα.

Το σημαντικότερο είναι να μείνετε στο κρεβάτι κάτω από τα σκεπάσματα. Ζητήστε από το σύντροφό σας ή την μητέρα σας να σας ετοιμάσουν μία στυμμένη πορτοκαλάδα και κάτι ζεστό να φάτε. Μη διστάσετε να πάρετε βιταμίνες και καταναλώστε πολλά υγρά. Αν δείτε ότι ο πυρετός επιμένει μπορείτε να πάρετε κάποιο αντιπυρετικό αλλά αποφύγετε να πάρετε αντιβιοτικά χωρίς συνταγή γιατρού.

Μετά από όλα αυτά ελπίζουμε να μπορείτε έστω να αντέξετε την μία ώρα που κρατάει το μυστήριο και στη δεξίωση απλά να λιποθυμήσετε! Κανένας δεν πρόκειται να σας παρεξηγήσει ειδικά αν γνωρίζουν την κατάστασή σας.