Oι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: John Travolta & Kelly Preston

Γωγώ Φούντα
Oι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: John Travolta & Kelly Preston

Ένα love story που παρά τα πάνω και τα κάτω αντέχει στο πέρασμα του χρόνου...

Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Hollywood και μάλιστα από τα λίγα που έχουν καταφέρει να είναι ακόμα μαζί έπειτα από 22 χρόνια καθώς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1991! Χρονική διάρκεια ρεκόρ αν αναλογιστεί κανείς τα στατιστικά που σημειώνονται μεταξύ των συανδέλφων τους. Ο λόγος για τον John Travolta και την Kelly Preston, οι οποίοι πρόσφατα απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας δυστυχώς όχι για καλό λόγο.

Συγκεκριμένα μία πληροφορία η οποία είχε να κάνει με τον παράνομο δεσμό του Travolta με τον... προσωπικό του γυμναστή βγήκε στη φόρα προκαλώντας τον πανικό και τις αντιδράσεις της διάσημης οικογένειας! Πολλοί τότε πίστεψαν ότι η Kelly θα τον εγκατέλειπε, κάτι που δεν έγινε αποδεικνύοντας ότι μάλλον η αγάπη τους δεν έχει όρια!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1987 στον Καναδά στα γυρίσματα της ταινίας The Experts αλλά η γνωριμία τους σε πρώτο στάδιo παρέμεινε φιλική καθώς βρίσκονταν και οι δύο σε άλλους δεσμούς.« O Johnny κι εγώ δεν ξεπεράσαμε ποτέ τα όρια. Κάναμε παρέα και απολαμβάναμε πολύ τις σκηνές στις οποίες φιλιόμασταν αλλά μέχρι εκεί. Υπήρχε φυσικά έλξη αλλά κανείς μας δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο τους τότε δεσμούς μας», αποκαλύπτει η Kelly.

Aπό την πλευρά του ο Travolta έχει δηλώσει για την εποχή της γνωριμίας τους: « Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, φαινόταν πολύ ευτυχισμένη στο γάμο της και αμέσως σκέφτηκα ότι θα ήθελα κι εγώ να παντρευτώ κάποτε έναν τόσο χαρούμενο άνθρωπο. Μετά ήρθαν τα προβλήματα και μάλιστα αρκετές φορές την είχα συμβουλεύσει. Πάντως δεν αρνούμε ότι ανάμεσά μας υπήρχε έλξη από την πρώτη στιγμή».

Ωστόσο, ζευγάρι έγιναν τρία χρόνια αργότερα όταν ξανασυναντήθηκαν στο Vancouver του Καναδά με τον John να δηλώνει το μελιστάλαχτο « Πάντα σε περίμενα» στην Kelly.

O γαμος τους πραγματοποιήθηκε στο Hotel De Crillon στο Παρίσι στις 12 Σεπτεμβρίου του 1991, με την Kelly να φορά ένα υπέροχο στράπλες νυφικό με κεντημένες πέρλες. Την ευτυχία τους συμπλήρωσαν τρία παιδιά, ο Jett, η Ella και ο Βenjamin ο οποίος είναι μόλις δύο ετών.

Βέβαια, μπορεί να παραμένουν ακόμα παντρεμένοι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η σχέση αλλά και η οικογένειά τους δεν έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου με το χειρότερο συμβάν το θάνατο του μεγάλου τους γιου το 2009 αλλά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την... εξωσυζυγική δραστηριότητα του Travolta. Οι δυο τους βέβαια θέλοντας να κλείσουν κάποια στόματα, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στην Μύκονο για ρομαντικές διακοπές σε μία προσπάθεια, ίσως, να σώσουν το γάμο τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Jackie Kennedy- Αριστοτέλης Ωνάσης

Elizabeth Taylor-Richard Burton: Ένα θρυλικό ζευγάρι, δύο γάμοι και δύο διαζύγια!