Ο γάμος της Amy Winehouse με τον Blake Fielder-Civil: Οι γάμοι που έμειναν στην ιστορία

Ο γάμος της Amy Winehouse με τον Blake Fielder-Civil: Οι γάμοι που έμειναν στην ιστορία

Μία ξαφνική, πολιτική τελετή στο Μαϊάμι που επισημοποίησε την θυελλώδη σχέση της εκκλιπούσας τραγουδίστριας με τον κινηματογραφιστή

Η επεισοδιακή σχέση της Amy Winehouse με τον σύντροφό της Blake Fielder-Civil επισημοποιήθηκε στις 18 Μαΐου του 2007 στο Μαϊάμι της Φλόριντα σε μία ξαφνική, πολιτική τελετή με μόνους παρευρισκόμενους το «καταραμένο» ζευγάρι. Εκτός από τον θυελλώδη έρωτά τους, οι δύο τους πάλευαν, καθημερινά και με τους δαίμονές τους που δεν ήταν άλλοι από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Τέσσερα χρόνια πριν από τον ξαφνικό θάνατό της, η τραγουδίστρια είχε επισκευτεί με τον σύντροφό της το Miami Beach για μίνι διακοπές απ' όπου έφυγαν, τέσσερις μέρες αργότερα, αντρόγυνο. Οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τον γάμο από τα αρχεία του δημαρχείου της πόλης, ενώ το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου βρέθηκε, παραπεταμένο, στο σπίτι της Winehouse, λίγες μέρες μετά τον θάνατό της. Ντυμένη απλά, με ένα μίνι φόρεμα με prints άγκυρας, και το χαρακτηριστικό hairstyling της, η τραγουδίστρια στις φωτογραφίες φαίνεται να απολαμβάνει τις στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του αγαπημένου της.

Δύο χρόνια αργότερα, με την Winehouse να είναι από τις πιο περιζήτητες stars και τον Fielder-Civil τρόφιμο των φυλακών, οι δικηγόροι τους ανακοίνωσαν την λύση του επεισοδιακού γάμου. Η ίδια η τραγουδίστρια είχε παραδεχτεί ότι έδερνε τον σύζυγό της, ενώ οι κοινές φωτογραφίες τους με χτυπήματα και μελανιές ήταν καθημερινό φαινόμενο. Η Winehouse δήλωνε, τότε, ότι «όλος ο γάμος ήταν βασισμένος στα ναρκωτικά».

Διαβάστε ακόμα:
Η Amy Winehouse που δεν ξέρουμε
Αγαπημένοι σταρ που έφυγαν νωρίς!
Amy Winehouse: Ένας χρόνος χωρίς τη φωνή και το στυλ της