Εndless Love: Sean Connery-Micheline Roquebrune

Γωγώ Φούντα
Εndless Love: Sean Connery-Micheline Roquebrune

Ένας έρωτας που μετρά ήδη 37 χρόνια και συνεχίζει...

Mπορεί στο Hollywwood οι γάμοι να διαρκούν πολύ λιγότερο από μία... εποχή του χρόνου αλλά υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις οι οποίες μας δίνουν κουράγιο ότι αφού κατάφεραν οι stars να παραμείνουν παντρεμένοι, σίγουρα θα μπορούμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί!

Ένα από αυτά τα παραδείγματα, σχεδόν αιώνιας αγάπης, έρωτα και αφοσίωσης, είναι αυτό του Sean Connery με τη Γαλλο-Μαροκινής καταγωγής σύζυγό του, Micheline Roquebrune. Αυτός, ως γνωστόν, διάσημος ηθοποιός, ταυτισμένος με τον ρόλο του James Bond και χιλιάδες γυναικών να τον βλέπουν στα όνειρά τους. Αυτή καλλιτέχνις, όχι φυσικά της φήμης του συζύγου και σίγουρα όχι της ομορφιάς και της γοητείας του. Αλλά ο έρως όπως λένε είναι τυφλός!

Παντρεύτηκαν το 1975, έπειτα από ένα αρκετά επώδυνο διαζύγιο για τον Connery από την πρώτη του σύζυγο την επίσης ηθοποιό Diane Cilento, με την οποία απέκτησε και τον μονάκριβο γιο του, και από τότε, 37 χρόνια μετά είναι ακόμα μαζί. Μπορεί παιδιά να μην απέκτησαν ποτέ, αλλά ο έρωτάς τους είναι τόσο μεγάλος που σύμφωνα με τους ίδιους δεν ένιωσαν ποτέ την ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Πάντως, αν αναρωτιέστε για την πόζα του Connery με το εντυπωσιακό ομολογουμένως νυφικό, εννοείται ότι δεν εμφανίστηκε έτσι στο γάμο του με την Micheline αλλά είναι από την ταινία Zardoz το 1974. Η τελετή του ζεύγους παρέμεινε μυστική και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζονται πολυτέλειες και υπερβολές για να κρατήσει ένας γάμος!

Διαβάστε επίσης:

Oι πιο πρωτότυποι celebrity γάμοι

Όταν η Mia Farrow έγινε κυρία Sinatra

Στο γάμο της Jade Jagger: Ξανά περήφανος μπαμπάς ο Mick!