Kurt Cobain - Courtney Love: Ο πιο rock-punk, ανατρεπτικός γάμος που έχετε δει

Kurt Cobain - Courtney Love: Ο πιο rock-punk, ανατρεπτικός γάμος που έχετε δει

Παντρεύτηκαν παρουσία μόνο 8 ατόμων

Σίγουρα ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια που έχουμε δει ποτέ. Ο λόγος για τον πανέμορφο ροκά Kurt Cobain και την Courtney Love. Η ταραχώδης σχέση τους ξεκίνησε το 1991. Περίεργες προσωπικότητες και οι δύο, με άσχημα βιώματα και κακή ανατροφή. Ήταν δύο άνθρωποι που αναζητούσαν με μανία την αποδοχή και την αγάπη. Οι επικίνδυνες ζωές τους ταίριαξαν απόλυτα, με κύριο κοινό τους παρονομαστή, δυστυχώς τα ναρκωτικά. Η κατάστασή τους είχε βγει εκτός ελέγχου.

Το πάθος του ζευγαριού μεγάλο και έτσι στα τέλη του 1991 η ξανθιά star μένει έγκυος. Τον επόμενο χρόνο αποφασίζουν να δεθούν με τα δεσμά του γάμου. 24 Φεβρουαρίου 1992, η μεγάλη μέρα είχε φτάσει. Ήταν ένα μυστήριο που σίγουρα δε θύμιζε σε τίποτα τους κλασικούς γάμους που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Μπορεί να ήταν και οι δύο star, μπορεί να μεσουρανούσαν εκείνη την εποχή, το μόνο σίγουρο όμως ήταν ότι μισούσαν και οι δύο όσο τίποτα τα λούσα, την προβολή και τη λάμψη. Ο γάμος τους ήταν ο πλέον ανατρεπτικός.

Παρόντες στην τελετή ήταν μόνο οχτώ άτομα! Ναι καλά διαβάσατε. Οι οικογένειες και των δύο απουσίαζαν. Το μυστήριο συντελέστηκε σε ένα βράχο με θέα την παραλία Waikiki, στο νησί O'aho στη Χαβάη. Και αν νομίζατε ότι ο διάσημος ανατρεπτικός ροκάς θα επέλεγε να φορέσει κοστούμι στο γάμο του, προφανώς και θα γελιόσασταν. Ο Kurt εμφανίστηκε σα να βρισκόταν στο σπίτι του, αφού εμφανίστηκε φορώντας τις πράσινες πιτζάμες του και έχοντας περασμένο στον ώμο του ένα boho πλεκτό τσαντάκι. Η νύφη φόρεσε ένα vintage φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα, το οποίο ανήκε στην ηθοποιό Frances Farmer.


Αξιοσημείωτο είναι ότι οι περισσότεροι φίλοι και συγγενείς του Cobain ήταν αντίθετοι στη σχέση του με την Love, πόσο μάλλον στην επισημοποίησή της. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ούτε ο κολλητός του Krist Novoselic, δεν παρευρέθηκε στην τελετή, καθώς και ότι ο φίλος του και μέλος των Nirvana Dave Grohl, ήταν ιδιαίτερα αμήχανος κρατώντας το χέρι της Love στη φωτογραφία με το ζευγάρι.


Ο γάμος αυτός δε διήρκησε πολύ, μιας και στις 8 Απριλίου 1994, ο Kurt Cobain βρέθηκε νεκρός.

Διαβάστε ακόμα:

Paul Newman & Joanne Woodward: Ο γάμος τους διήρκεσε πάνω από 50 χρόνια

Ο άγνωστος γάμος της Angelina Jolie

Καλομοίρα: Λίγες μέρες πριν γεννήσει θυμόμαστε την ημέρα του γάμου της!