Η δε ψηφιακή γυνή να φοβήται τον τρισδιάστατο άντρα

Η δε ψηφιακή γυνή να φοβήται τον τρισδιάστατο άντρα

Αν νομίζατε πως είχατε ακούσει τα πάντα σχετικά με παράξενους γάμους, είστε γελασμένες.

Το περιστατικό που θα σας διηγηθούμε έγινε το 2009, παραμένει όμως μέχρι και σήμερα ένας από τους πιο παράξενους, για να το θέσουμε κομψά, γάμους που έχουν γίνει ποτέ και σε κάνει να ξανασκέφτεσαι τη φράση «ο έρωτας είναι τυφλός».

Ένα από τα εμπορικότερα παιχνίδια πριν δύο χρόνια στην Ιαπωνία ήταν το Love Plus, της κονσόλας Nintendo DS, στο οποίο στόχος του παίκτη ήταν να καταφέρει να «ρίξει» μία από τις τρεις κοπέλες που του παρουσιάζονται, να συνάψει σχέση μαζί της και να την κρατά ευτυχισμένη. Η Nene Anegasaki, μία εκ των τριών ψηφιακών κοριτσιών, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να νοικοκυρευτεί, και έπειτα από αρκετά εκατομμύρια αποτυχημένων δεσμών (που συνήθως διαλύονταν όταν ο επίδοξος γαμπρός αγόραζε το επόμενο παιχνίδι για το DS) καταστάλαξε σε έναν νεαρό Ιάπωνα, ο οποίος της είχε συστηθεί στο παιχνίδι ως Sal9000.

Ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος, τώρα το πώς ας το αφήσουμε καλύτερα στους ψυχολόγους, και αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος –ή βραχυκυκλώσει κάποιο καλώδιο. Ο γαμπρός έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στην εικόνα της φορητής κονσόλας του, μέσα από την οποία η Nene τον κοίταζε όλο λατρεία. Η δεξίωση του γάμου, ναι έγινε και δεξίωση, έλαβε χώρα στο Tech Expo Make: Tokyo Meeting 04.

Κανένας από τους γονείς του ζευγαριού δεν παρευρέθηκε στην τελετή και πραγματικά αναρωτιόμαστε γιατί.