Celebrities γάμοι: H Δεσποινα Μοιραράκη νύφη!

Celebrities γάμοι: H Δεσποινα Μοιραράκη νύφη!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτό το μεγαλοπρεπή γάμο;

Η Δέσποινα Μοιραράκη ένωση τη ζωή της με τα δεσμά του γάμου, με τον εκλεκτό της καρδιά της Γιάννη Κοντούλη. Η τηλεπερσόνα που έκανε τα χαλιά μόδα, που καθέρωσε το μπορντοροδοκόκκινο, παντρεύτηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια την 1η Ιουνίου του 2011, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι αργά το απόγευμα.

Συνοδευόμενη από τους δυο γιους της, Γιώργο και Τάσο και φορώντας μια απαστράπτουσα δημιουργία των Mi-Ro, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό καθώς προχωρούσε χαμογελαστή και αδυνατισμένη, μέσα στο στενό και θηλυκό νυφικό της. Συγκινημένη η ίδια όσο και ο σύζυγός της πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού Γιάννης Κοντούλης, προσπαθούσε να μην χαλάσει το μακιγιάζ της δια χειρός Αχιλλέα Χαρίτου και τα μαλλιά που επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Σε όλη τη διαδρομή κόκκινα περσικά χαλιά για να πατήσει η ίδια ενώ ο άντρας της είχε δημιουργήσει ένα τούνελ από υψωμένα σπαθιά συναδέλφων του για να περάσει ανάμεσά τους με τη Δέσποινα. 30 ανθοστήλες στη διαδομή, 10 ανθοστήλες στην εκκλησία, 6 κάμερες, σκηνοθέτες, μπούμαν, φωτογράφοι και ειδικά σκεύη με τα αρχικά του ζευγαριού. Χρυσός και ασήμι έδιναν και έπαιρναν στη διακόσμηση. Το μόνο που ήταν περιορισμένο ήταν η λίστα με μόνο 100 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους Αικατερίνη της Σερβίας, η Βάνα Μπάρμπα, ο Λευτέρης Πανταζής και γνωστές διασημότητες που έχουν αγοράσει χαλιά από την κα. Μοιραράκη!

Δείτε τις φωτογραφίες....

Διαβάστε ακόμη:

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος και συνάμα παραδοσιακός γάμος της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη