Λουλούδια στον γάμο: Οι πιο σημαντικές συμβουλές

Λουλούδια στον γάμο: Οι πιο σημαντικές συμβουλές

Ο ανθοστολισμός του γάμου σας είναι μια σοβαρή υπόθεση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι και ακριβή. Ορίστε μερικά tips που θα σας σώσουν χρήματα αλλά και χρόνο:

  • Δεν χρειάζεται να βάλετε λουλούδια σε όλα τα τραπέζια. Επιλέξτε ένα κεντρικό σημείο, όπως η είσοδος του χώρου δεξίωσης, και βάλτε εκεί μία αλλά εντυπωσιακή σύνθεση.
  • Τα λουλούδια σε γλαστράκια είναι ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό και θα σας στοιχίσουν πολύ λιγότερο από μια σύνθεση. Προσθέστε έξτρα πράσινο για να σας μείνουν περισσότερα λουλούδια για τα πιο κεντρικά σημεία του χώρου.
  • Επιλέξτε το ίδιο λουλούδι σε διαφορετικές αποχρώσεις για ένα υπέροχο και άκρως οικονομικό look.
  • Σίγουρα, οι παιώνιες μπορεί να είναι το αγαπημένο σας λουλούδι, αν όμως παντρεύεστε χειμώνα, κάθε παιώνια θα σας στοιχίσει και μια μικρή περιουσία καθώς θα είναι εκτός σεζόν. Συμβουλευτείτε τον ανθοπώλη σας και επιλέξτε άνθη εποχής.
  • Αν η μέρα του γάμου σας πέφτει το Πάσχα, την Ημέρα της Μητέρας ή του Αγίου Βαλεντίνου, να ξέρετε πως θα πληρώσετε αρκετά πιο ακριβά τα λουλούδια σας καθώς είναι οι «high season» μέρες των ανθοπωλών.
  • Less is more. Όσο πιο πλούσια και γεμάτα τα μπουκέτα σας, τόσο μεγαλύτερος ο λογαριασμός. Για πιο απλό αλλά κομψό αποτέλεσμα, επιλέξτε λίγα τριαντάφυλλα, τουλίπες ή ορχιδέες για τον στολισμό. Επίσης, μερικά ροδοπέταλα που επιπλέουν σε γυάλινες μπάλες με νερό ή μικρά βάζα, είναι ένας τέλειος τρόπος διακόσμησης -και πολύ οικονομικός.