Αλβέρτος και Σαρλήν του Μονακό: Ο γάμος και το κέρατο

Αλβέρτος και Σαρλήν του Μονακό: Ο γάμος και το κέρατο

Και οι γαλαζοαίματοι έχουν τα προβλήματά τους

Πρόκειται για έναν από τους πιο λαμπερούς βασιλικούς γάμους, τόσο στην πολιτική όσο και στην θρησκευτική του εκδοχή. Μετά από χρόνια σχέσης ο Πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό παντρεύτηκε την πανέμορφη Νοτιοαφρικανή αγαπημένη του, σε κλίμα συγκίνησης.

Οι φήμες περί κέρατου για χρόνια από τον Αλβέρτο οργίαζαν χρόνια με αποκορύφωμα τις παραμονές του γάμου, όπου ειδήσεις για επιπλέον παράνομους δεσμούς και εξώγαμα αμαύρωσαν το σκηνικό της ευτυχίας. Φήμες ήθελαν επίσης τη νύφη να εξαναγκάζεται να παντρευτεί τον Αλβέρτο, ενώ ήθελε να το σκάσει. Οι εικόνες της να κλαίει, αμφιλεγόμενες. Να ήταν από συγκίνηση ή από λύπη πέρα από τα όρια;

Τελικά ο γάμος έγινε, εκείνη ορκίστηκε να παραμείνει δίπλα του και η προσοχή στράφηκε στη λάμψη, στους επώνυμους καλεσμένους και στις ενδυματολογικές επιλογές του ζεύγους. Μία ημέρα λοιπόν, μετά τον πολιτικό γάμο τους, ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος Β΄ και η πριγκίπισσα Σαρλήν Ουίτ-στοκ, τέλεσαν τη θρησκευτική τελετή στην αυλή του παλατιού τους. Η τότε 33χρονη φόρεσε ένα ιβουάρ νυφικό με κεντημένα λουλούδια και περπάτησε προς το σύζυγό της με τον πατέρα της. Ο 53χρονος Αλβέρτος, περήφανος και χαμογελαστός περίμενε τη νύφη. To ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και μετά το γλαμο με την Σαρλήν να προσπαθεί να τον ακυρώσει και να αποδράσει σε άλλη χώρα.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, το κέρατο έρχεται πάλι να σπιλώσει την υπόληψη αυτού του high- society γάμου. Αυτή τη φορά θύτης δεν είναι ο γυναικάς Αλβέρτος, αλλά η Σαρλήν που φέρεται να ζει τον έρωτα, σχεδόν απροκάλυπτα στο πλευρό ενός άλλου, γοητευτικού άντρα. Αν και το παλάτι δεν έχει πάρει επίσημη θέση, σίγουρα τα πηγαδάκια έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στη βασιλική οικογένεια. Η φήμη για τη θλιμένη Σαρλήν για πρώτη φορά δεν έχει διαψευστεί και πως να γίνει αυτό όταν κατά το τελευταίο ταξίδι της στην πατρίδα της τη Νότιο Αφρική πραγματοποίησε κοινή εμφάνισή της με τον σούπερ hot Byron Kelleher σε αγώνα τένις στο Μόντε Κάρλο. H εφημερίδα Bild αναφέρει πως πρόκειται για ειδύλλιο. Παράλληλα, κι άλλες φήμες οργιάζουν για τον Αλβέτρο πέρα από τις περιπέτειές του. Λέγεται πως είναι gay!

Αξίζει να αναφέρουμε πως το παλάτι αν και συνήθως διαψεύδει δημοσιεύματα που έχουν ως στόχο τον Αλβέρτο (άλλες φορές επειδή αναφέρονται στα νόθα παιδιά του και άλλες φορές που τον παρουσιάζουν ως ομοφυλόφιλο) δεν έχει πάρει επίσημη θέση για τις φήμες της σχέσης της Charlene με τον Kelleher.

Διαβάστε ακόμα:

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο πολυσυζητημένος γάμος του «Σουλειμάν» και της «Σεχραζάτ»

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο παραμυθένιος γάμος της Χρυσάνθης Ντάφλα στο Μπαλί