Γάμοι από το παρελθόν: Οι νιόπαντροι (τότε) Ευρυδίκη και Θεοφάνους, full ερωτευμένοι!

Γάμοι από το παρελθόν: Οι νιόπαντροι (τότε) Ευρυδίκη και Θεοφάνους, full ερωτευμένοι!

Ένα ζευγάρι που έχει γράψει ιστορία

Ευρυδίκη – Γιώργος Θεοφάνους. Υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Ήταν θα λέγαμε η σχέση-πρότυπο. Όρκοι αφοσίωσης, τραγούδια αφιερωμένα στην αγάπη τους. Όλα άρχισαν όταν ο Θεοφάνους επισκέφτηκε γνωστό κέντρο στη Λευκωσία, όπου και τραγουδούσε η Εύη Θεοκλέους (βλέπε Ευρυδίκη). Ενθουσιασμένος από τη φωνή της, την κάλεσε στο studio του. Εκείνο το μεσημέρι, ήταν η αρχή του lovestory τους.


Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision το 1992. Ο γάμος τους έλαβε χώρα στην Κύπρο. Η Ευρυδίκη κατέφθασε με άμαξα. Το νυφικό και το όλο look της ήταν... υπερπαραγωγή. Ο Θεοφάνους μέσα στο κατάλευκο κοστούμι του έδειχνε αγχωμένος όσο περίμενε την καλή της καρδιάς του. Φίλοι και συγγενείς τους ήταν εκεί στη χαρά τους. Επόμενη ευτυχισμένη τους στιγμή; Η απόκτηση του γιου τους Άγγελου!

Δείτε στην παραπάνω gallery retro φωτογραφίες από το γάμο τους, καθώς και το video παρακάτω. Τώρα πια Ευρυδίκη και Γιώργος έχουν μείνει δυο καλοί φίλοι!

Διαβάστε ακόμα

Οι κρυφοί γάμοι της showbiz: Ποια διάσημα ζευγάρια παντρεύτηκαν και ούτε που τους πήραμε χαμπάρι;

Ο extravagant γάμος της Mariah Carey με τον Tommy Mottola