Τι ώρα λέτε να παντρευτώ;

Τι ώρα λέτε να παντρευτώ;

Μικροπροβλήματα προκύπτουν διαρκώς κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης ενός γάμου. Μια προετοιμασμένη Queen όμως, ξέρει πάντα πώς να τα ξεπερνά.

Περιμένετε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας με αγωνία. Φαντάζεστε τα πάντα, από το νυφικό και τις μπομπονιέρες μέχρι το τραγούδι που θα χορέψετε με τον καλό σας και το σολομό που θα σερβιριστεί στη δεξίωση. Υπάρχει όμως κάτι που δεν το είχατε φανταστεί και αυτό είναι η εύρεση της ιδανικής ώρας για να παντρευτείτε.

Ω, ναι υπάρχει κι αυτό, καθώς ανάλογα με την εποχή, αλλάζουν τελείως οι συνθήκες και κατά συνέπεια και το αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι γάμοι λαμβάνουν χώρα τις απογευματινές ή βραδινές ώρες, με αποτέλεσμα να εξαρτώνται πολλά από τη συγκεκριμένη επιλογή.

Αν είναι καλοκαίρι και ο γάμος γίνει νωρίς το απόγευμα, οι προσκαλεσμένοι κινδυνεύουν από θερμοπληξία, ενώ το μακιγιάζ των γυναικών –και φυσικά το δικό σας- λιώνει σαν καλοζεσταμένη κουβερτούρα. Ο φωτισμός βέβαια είναι ιδανικός, εν αντιθέσει με τους νυχτερινούς γάμους όπου κάνει περισσότερη δροσιά, έως και κρύο το χειμώνα, αλλά ο φωτισμός δεν είναι καθόλου φυσικός και για να βγουν καλές φωτογραφίες χρειάζεται μονίμως φλας.