Kim Basinger- Alec Baldwin: Ο γάμος του απόλυτου superstar ζευγαριού

Kim Basinger- Alec Baldwin: Ο γάμος του απόλυτου superstar ζευγαριού

Οι δύο ηθοποιοί έμειναν παντρεμένοι για 9 χρόνια

Οι Kim Basinger και Alec Baldwin γνωρίστηκαν το 1991 στα γυρίσματα της ταινίας The Marrying Man, όπου πρωταγωνιστούσαν. Δύο χρόνια αργότερα, στις 19 Αυγούστου του 1993, το ζευγάρι, που εκείνη την εποχή ήταν στο απόγειο της διασημότητάς του, παντρεύτηκε σε μία τελετή δίπλα στην παραλία στα Hamptons.

Από τα λουλούδια της διακόσμησης, μέχρι τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, την τελετή επιμελήθηκε ο Baldwin μόνος του, και την διοργάνωσε μέσα σε έξι εβδομάδες. Όταν ήρθε η ώρα να ανταλλάξουν όρκους, ο Alec και η Kim το έκαναν παρουσία φίλων, μελών της οικογένειάς τους αλλά και φίλων- celebrities, μεταξύ των οποίων οι Paul Newman, Christie Brinkley και Billy Joel. Το γεγονός ότι ο γάμος έγινε σε ανοιχτό χώρο, εκμεταλλεύτηκαν οι paparazzi, οι οποίοι απαθανάτισαν το γεγονός.

Ένα χρόνο αργότερα, το 1994, οι δύο τους θα συμπρωταγωνιστούσαν ξανά, στην ταινία The Getaway. They were reunited onscreen in 1994 in the remake of The Getaway. Τα 9 χρόνια που διήρκεσε ο γάμος τους, Baldwin και Basinger απέκτησαν μία κόρη, την 18χρονη -σήμερα- Ireland, ενώ στο σπίτι τους είχαν 11 σκυλιά, 7 γάτες και έναν λύκο (!). Η Basinger έπεισε τον σύζυγό της να γίνει vegetarian και, ακόμα και μετά το διαζύγιό του, ο ίδιος δεν σταμάτησε να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2002, ενώ βρέθηκε, επανειλημμένα στα δικαστήρια, με θέμα τις αντιδικίας του να είναι η κηδεμονία της κόρης του. Σήμερα, πάντως, φαίνεται να τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους, και οι σχέσεις τους είναι άψογες.

Διαβάστε ακόμα:
Kim Basinger: Στα 60 της, η σταρ υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο modeling
Aναγνωρίζετε το πανέμορφο μωράκι στην αγκαλιά της επίσης διάσημης μαμάς του;
Ποιος έκανε έξαλλο τον Alec Baldwin