Το νυφικό των 40.000 δολαρίων & ο πρώτος χορός! Νέο υλικό από τον γάμο της Whitney Hοuston

Το νυφικό των 40.000 δολαρίων & ο πρώτος χορός! Νέο υλικό από τον γάμο της Whitney Hοuston

Ο παράφορος έρωτας, ο παραμυθένιος γάμος και η αρχή του τέλους.

1992. Η Whitney Houston ήταν η απόλυτη diva της R&B. Εκατομμύρια θαυμαστές, εκατομμύρια πωλήσεις, εκατομμύρια στην τράπεζα, αμέτρητα εξώφυλλα, δεκάδες υποψήφιοι εραστές και μια καριέρα που ήταν προκαθορισμένο να σπάσει ρεκόρ.

Η Whitney γνωρίζει τον Βobby Brown σε απονομή μουσικών βραβείων. Εκείνος κάθεται ακριβώς πίσω της και όλη τη βραδιά της ζητά να βγουν ραντεβού. Σε λίγο καιρό η star ανακοινώνει τον γάμο τους και τα media χαρακτήριζουν το μελλόνυμφο ζευγάρι ως το πιο "περίεργο" -δηλαδή αταίριαστο- της μουσικής βιομηχανίας. Η Whitney, όμως, ήταν και θα παρέμενε τρελά ερωτευμένη μαζί του.
Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού ήταν παραμυθένιος... όπως ακριβώς τον είχε φανταστεί η ταλαντούχα τραγουδίστρτια. 800 καλεσμένοι έφτασαν στην έπαυλη του ζευγαριού στο Mendham του New Jersey και αντίκρισαν το εντυπωσιακό νυφικό της Houston από τον σχεδιαστή Mark Bouwer, κεντημένο από γαλλική δαντέλα. Το νυφικό σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στοίχισε περίπου 40.000 δολάρια. Το μοβ κυριαρχούσε στη διακόσμηση της δεξίωσης καθώς ήταν το αγαπημένο χρώμα της Houston.

Σήμερα κυκλοφόρησαν ανέκδοτες φωτογραφίες από την λαμπερή δεξίωση στις οποίες η ευτυχισμένη Whitney χορεύει και γελά στο πλάι του Bobby. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η κόρη του ζεύγους, η Whitney στην τελετή ήταν ήδη έγκυος, αλλά το κατάλαβε λίγες μέρες αργότερα στον μήνα του μέλιτος.

Διαβάστε ακόμη:

Carolyn Bessette-John F. Kennedy Jr:Ο παραμυθένιος,κρυφός γάμος του αδικοχαμένου ζευγαριού