Οκτώ κομψά και βιώσιμα brands εσώρουχων για να προσθέσεις στη λίστα σου

Sabine Camhi
Οκτώ κομψά και βιώσιμα brands εσώρουχων για να προσθέσεις στη λίστα σου

Με αυτά τα εσώρουχα η φύση θα αγκαλιάσει το σώμα σου, κυριολεκτικά!

Αν θες να κάνεις την ντουλάπα σου φιλική προς το περιβάλλον, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να ξεκινήσεις από τα εσώρουχα. Το να ανταλλάξεις τα συνηθισμένα σου εσώρουχα με κομμάτια από βιώσιμες μάρκες εσώρουχων, έχει αποδειχθεί πως είναι ένα εύκολο και αποτελεσματικό βήμα προς την κατεύθυνση για μια πιο συνειδητή γκαρνταρόμπα. Από άνετα βαμβακερά κομμάτια έως τα δαντελένια σουτιέν και τα κομπινεζόν, έχεις αμέτρητες επιλογές.

Όταν σκέφτεσαι τα εσώρουχα, είναι πιθανόν πως τα δαντελωτά νεγκλιζέ και οι φούστες με ζαρτιέρα έρχονται στο μυαλό σου. Ωστόσο, τα εσώρουχα είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Η κατηγορία εκτείνεται πέρα από τα sexy και τα παιχνιδιάρικα και συμπεριλαμβάνει καθημερινά κομμάτια, όπως κάλτσες και εσώρουχα που εμποδίζουν τα ρούχα από το να κολλήσουν στο σώμα σου. Οπότε, όταν πρόκειται για πιο βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις, είναι σημαντικό να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου. Brands όπως η Mary Young επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ του σεξ απίλ και της άνεσης, ενώ το label Boody, είναι γνωστό για τα άνετα εσώρουχά του, ιδανικά για layering και για χαλάρωση στο σπίτι. Η επένδυση σε μια μεγάλη ποικιλία εσώρουχων διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχουν κενά στο συρτάρι με τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω, λοιπόν, για να μάθεις ποια είναι αυτά τα οκτώ brands με φιλικά προς το περιβάλλον εσώρουχα.

Δες επίσης: Οι συναρπαστικές ιστορίες πίσω από τα πιο εντυπωσιακά φορέματα που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί