Έχεις αγχωθεί; Έχω podcast: Ευκαιρίες 2ης καριέρας και καλύτερης ζωής! Η Κατερίνα Γκαγκάκη ξέρει ;)

73 SHARES

Αυτό που σκέφτεσαι μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Η ζωή που θέλεις, σε περιμένει να την χαρείς με την καρδιά σου. Τώρα είναι η ώρα να κάνεις το restart σου. Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα. Πάμε #μαζι;

Ψήθηκες και θέλεις να μάθεις τι είναι η ευκαιρία δεύτερης καριέρας και γιατί την δικαιούσαι; Θα σου τα πω όλα σε αυτό το link!  είναι η ευκαιρία δεύτερης καριέρας και γιατί την δικαιούσαι; Θα σου τα πω όλα σε αυτό το link! 

Η ζωή μας μπορεί να ξεκινά με τις σημαντικές επιλογές που κάναμε στα 20s μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε κολλημένες σε αυτές αν δεν μας κάνουν πια χαρούμενες. Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, αλλάζουμε κι εμείς... Προτεραιότητες, όνειρα, φιλοδοξίες, "θέλω".

Αν είσαι σε μια κατάσταση που σε πιέζει καθημερινά, αν είσαι σε μια δουλειά που σε κάνει χαρούμενη αλλά όχι πολύ, αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, αν έχεις μια ωραία ιδέα που πιστεύεις ότι αξίζει να επενδύσεις σε αυτή, αν θέλεις πολύ να κάνεις το επόμενο βήμα αλλά φοβάσαι, πάρε μια βαθιά ανάσα και άκου την Κατερίνα Γκαγκάκη

Μια γυναίκα δυναμική, μια γυναίκα που καμιά φορά φοβάται τις αλλαγές αλλά παρόλα αυτά τις τολμάει γιατί πιστεύει στις ιδέες της, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή σου σήμερα. Πάτησε το play και η συζήτηση που κάνουμε μαζί θα σε βοηθήσει να τολμήσεις κι εσύ. Promise!

"Δεν υπάρχει γυναίκα εκεί έξω που να μην έχει ιδέες! Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να κάνει κάτι άλλο, ακόμη και αν είναι πολύ πολύ χαρούμενη με αυτό που ήδη κάνει. Θεωρώ ότι τα μυαλά των γυναικών και οι καρδιές γεννούν πράγματα ασύλληπτα". 

Spotify
https://open.spotify.com/show/6o0CjslI8SM4ecmBVXsIKn

Google Podcasts
https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL3Bvd2VyLXRvLWluc3BpcmU=

Apple Podcasts
https://podcasts.apple.com/us/podcast/power-to-inspire/id1577753423

Rss Feed
https://feeds.transistor.fm/power-to-inspire

Ιστορίες, συζητήσεις και facts που εμπνέουν τη γυναίκα σήμερα. Success stories με στόχο την ενδυνάμωση, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανανέωση των φιλοδοξιών μας. Think big, girl! 

POWER TO INSPIRE PODCAST IOAKEIM 1

CU SOON! 

73 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ