Podcast time: Πώς θα τονώσουμε την αυτοεκτίμησή μας - Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου συμβουλεύει!

POWER TO INSPIRE • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 02

Πώς θα τονώσουμε την αυτοεκτίμησή μας - Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου συμβουλεύει

00.00/23:04

Ιστορίες, συζητήσεις και facts που εμπνέουν τη γυναίκα σήμερα από τη διευθύντρια του Queen.gr, Κατερίνα Ιωακείμ. Success stories με στόχο την ενδυνάμωση, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανανέωση των φιλοδοξιών μας. Think big, girl!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google
Κατερίνα Ιωακείμ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες στον εαυτό σου μπράβο, τα κατάφερες; Πότε είπες σε κάποιον που προσπάθησε να σε πατρονάρει ότι δεν είσαι εύκολος στόχος; Άκου που σου λέω! 

Ιστορίες, συζητήσεις και facts που εμπνέουν τη γυναίκα σήμερα. Success stories με στόχο την ενδυνάμωση και την ανανέωση των φιλοδοξιών μας. Think big, girl!

Είναι το Power to Inspire podcast της εβδομάδας σου και σήμερα θα ακούσεις μια εξαιρετική κόουτς που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πώς μπορούμε να τονώσουμε την αυτοεκτίμησή μας και πώς αυτό θα μας βοηθήσει στις σχέσεις και στη δουλειά μας.

Εσύ που χαμογελάς αυτή τη στιγμή πλαγίως επειδή πιστεύεις ότι η αυτοεκτίμησή σου μια χαρά είναι, πάρε μια βαθιά ανάσα και σκέψου... Aλήθεια τώρα;



Ευκαιρίες 2ης καριέρας και καλύτερης ζωής! Η Κατερίνα Γκαγκάκη ξέρει ;)

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες στον εαυτό σου μπράβο, τα κατάφερες; Πότε είπες σε κάποιον που προσπάθησε να σε πατρονάρει ότι δεν είσαι εύκολος στόχος; Πόσους τοξικούς και χειριστικούς ανθρώπους έχεις στη ζωή σου, στη δουλειά σου, στην πολυκατοικία σου; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες από χαρά για τα μικρά ή μεγάλα που έχεις καταφέρει;

Νάνσυ Μαλέρου, βοήθεια!

Πάτησε το Play για να λάβεις απάντηση σε ερωτήματα που πολλές φορές σε ταλαιπωρούν στην καθημερινότητά σου, όπως:

Δεν συζητάμε για αυτοπεποίθηση αλλά για αυτοεκτίμηση. Ποια διαφορά υπάρχει;

Κι όμως συμβαίνει αυτή τη στιγμή! Μία γυναίκα με ταλέντο και πολλά skills παραμένει σε μια δουλειά κατώτερη των δυνατοτήτων της και δεν διεκδικεί αύξηση, προαγωγή, καλύτερη θέση. Μήπως είσαι κι εσύ μία γυναίκα που δεν έχει διεκδικήσει όσα της αξίζουν;

Δεν είναι υπερφίαλο να επικροτείς τον εαυτό σου, σωστά;

Πώς μπορεί μια γυναίκα με υψηλή αυτοεκτίμηση να αντιμετωπίσει έναν χειριστικό άνθρωπο στη δουλειά;

Πώς θα σε βοηθήσει να μην βουλιάξεις σε μια τοξική σχέση, να πεις όχι σε συμπεριφορές και καταστάσεις που δεν θέλεις να έχεις στη ζωή σου, να αναγνωρίσεις τα σημάδια εκεί που κάποια άλλη στιγμή σου με χαμηλή αυτοεκτίμηση θα μάλωνες τον εαυτό σου, θα έλεγες ότι εσύ φταις.

Είναι πράγματι εφικτό να τονώσεις την αυτοεκτίμησή σου όταν όλα γύρω σου πάνε στραβά;

nansy malleroy

H Business Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους. Eίναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και άλλων εταιρειών και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια έχει προσφέρει καθοδήγηση σε ανθρώπους που αναζητούσαν τρόπο να εξελιχθούν τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Συντονίσου στην αγαπημένη σου πλατφόρμα και έλα να αλλάξουμε την κάθε μέρα μας! Να την κάνουμε καλύτερη #μαζι...

Spotify
https://open.spotify.com/show/6o0CjslI8SM4ecmBVXsIKn


Google Podcasts

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL3Bvd2VyLXRvLWluc3BpcmU=

Apple Podcasts
https://podcasts.apple.com/us/podcast/power-to-inspire/id1577753423

Rss Feed
https://feeds.transistor.fm/power-to-inspire