Podcast να νιώσεις καλά: Ντύσου όμορφα και βάλε το κραγιόν σου! Γιατί είναι τόσο σημαντικό;

POWER TO INSPIRE • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 03

Ντύσου όμορφα και βάλε το κραγιόν σου! Γιατί είναι τόσο σημαντικό;

00.00/23:22

Ιστορίες, συζητήσεις και facts που εμπνέουν τη γυναίκα σήμερα από τη διευθύντρια του Queen.gr, Κατερίνα Ιωακείμ. Success stories με στόχο την ενδυνάμωση, την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και την ανανέωση των φιλοδοξιών μας. Think big, girl!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google
Κατερίνα Ιωακείμ

Η Ιωάννα Σαλαμούρα, η στυλίστρια των celebrities και των μεγάλων editorial, είναι ο ιδανικός άνθρωπος για τις απαντήσεις που ζητάμε σήμερα. Είσαι έτοιμη να ανοίξουμε τις ντουλάπες μας;

To Power to Inspire podcast της εβδομάδας σου ξεκινά με ένα παραμύθι (ταιριάζει και στο autumn mood του συννεφιασμένου ουρανού άλλωστε), μια βασίλισσα του Hollywood και ένα κορίτσι με μαγικό ραβδάκι που μεταμορφώνει πριγκίπισσες και κορίτσια της διπλανής πόρτας σε εντυπωσιακά fachion icons!

Χαμογέλα, πάτησε το play και φόρεσε το κραγιόν σου. Είναι το ξόρκι που λύνει όλα τα μάγια!



Μια φορά κι ένα πρωινό στην καρδιά της κρίσης, ένα κορίτσι 75 ετών ξύπνησε σε συνθήκες καραντίνας, υποχρεωμένη να μείνει στο σπίτι για να προστατευτεί η ίδια και οι αγαπημένοι της από τον κορονοϊό.

Στάθηκε απέναντι στον καθρέφτη της, έκανε το μακιγιάζ της για μια ολόκληρη ώρα, όπως πάντα και φόρεσε τα άνετα και θαυμάσια boho ρούχα και αξεσουάρ της για να κατέβει στο σαλόνι να απολαύσει τον καφέ της με τον συζυγό της.

Ευκαιρίες 2ης καριέρας και καλύτερης ζωής! Η Κατερίνα Γκαγκάκη ξέρει ;)

helen mirren smiling empower podcast

Πώς θα τονώσουμε την αυτοεκτίμησή μας - Η δρ Νάνσυ Μαλλέρου συμβουλεύει!

Η Helen Mirren, η αγαπημένη μας ηθοποιός, παραδέχτηκε πως δεν το έκανε αυτό για τον Taylor (Hackford). Εκείνος θα την έβλεπε όμορφη ούτως η άλλως. Περιποιούταν κάθε πρωινό τον εαυτό της για να νιώθει η ίδια καλά. Για εκείνες τις μικρές στιγμές της ημέρας που περνάς από έναν καθρέπτη, ένα παράθυρο, μια γυάλινη επιφάνεια που αντικατοπτρίζει το είδωλό σου. Μια από εκείνες τις στιγμές που μπορούν να συ φτιαξουν ή να σου καταστρέψουν την ημέρα.

Πώς μπορεί η διαδικασία του να περιποιηθούμε την εμφάνισή μας να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα mε τον εαυτό μας, με την αυτοπεποίθησή μας στο γραφείο, στο σπίτι, στις σχέσεις και με όσα συμβαίνουν γύρω μας;

Στην παρέα μας σήμερα ο ιδανικός άνθρωπος για την απάντηση που ζητάμε!

H Ιωάννα Σαλαμούρα θα μας πει πώς το να περιποιείσαι τον εαυτό σου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου, πώς γίνεται να προσέχεις το στιλ σου όταν... όλα γύρω σου γυρίζουν και αν τελικά είναι εφικτό να προσέχουμε το στιλ μας χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία στα fashion trends.

Συντονίσου στην αγαπημένη σου πλατφόρμα και έλα να αλλάξουμε την κάθε μέρα μας!

Spotify
https://open.spotify.com/show/6o0CjslI8SM4ecmBVXsIKn

Google Podcasts

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkcy50cmFuc2lzdG9yLmZtL3Bvd2VyLXRvLWluc3BpcmU=

Apple Podcasts
https://podcasts.apple.com/us/podcast/power-to-inspire/id1577753423

Rss Feed
https://feeds.transistor.fm/power-to-inspire