Δε σηκώνει κουβέντα η Alicia Silverstone για τα κιλά της και βάζει τους haters στη θέση τους

Δε σηκώνει κουβέντα η Alicia Silverstone για τα κιλά της και βάζει τους haters στη θέση τους

Το βίντεο της ηθοποιού ενθουσίασε το TikTok.

Τα social media, μπορεί να αποτελούν ίσως και τις βασικές πια πλατφόρμες επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων, όμως, είναι και αυτά που συχνά αποτελούν τα μέσα που χρησιμοποιούν «καλοθελητές» για να γράψουν άσχημα και αγενή σχόλια για όποιον επιθυμούν. Όσο περισσότερο ένας χρήστης εκτίθεται στη δημοσιότητα και «χτίζει» κοινό, τόσο περισσότερο παρατηρούνται περιστατικά διαδικτυακού bullying. Και το πώς θα αντιδράσει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Μπορεί να έχουν περάσει 27 χρόνια από τότε που η Alicia Silverstone υποδυόταν τη Cher στο «Clueless», όμως, το ατίθασο και «As If!» ταπεραμέντο της παραμένει ακμαιότατο και έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε αδικία και τάση προς υποτίμηση που θα βρεθεί στο διάβα της.



Η φωτογραφία που προκάλεσε αγενή σχόλια και η απάντηση της Silverstone

Η Silverstone διανύει το 45ο έτος της ηλικίας της και νιώθει καλύτερα από ποτέ. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι δυναμική και δεν έχει σκοπό να αφήσει τίποτα και κανέναν να της το χαλάσει. Πρόσφατα, λοιπόν, κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της με ένα μπλε φόρεμα, η οποία συνοδεύτηκε με τίτλο με αγενές περιεχόμενο που την αποκαλούσε «χοντρή». Η ηθοποιός, λοιπόν, πήρε το στιγμιότυπο και το τοποθέτησε στον λογαριασμό του TikTok της σε ένα βίντεο, όπου ξαφνικά εμφανίζεται και τους δίνει το… μεσαίο δάχτυλο!

alicia silverstone body main4

Πέρα από το βίντεο και την πάντα χαμογελαστή αντίδρασή της, η Silverstone έγραψε και ένα caption που δείχνει πόσο όμορφα νιώθει με τον εαυτό της ό,τι και να λέει ο οποιοσδήποτε: «Ουάου! Νομίζω ότι δείχνω ωραία!». Οι followers της δε θα μπορούσαν να συμφωνούν περισσότερο, δείχνοντας έτσι και την άλλη πλευρά των social media, αυτή που τρέχει να υπερασπιστεί και να στηρίξει συναισθηματικά τους ανθρώπους που βάλλονται. Ο ένας μετά τον άλλον, οι χρήστες του TikTok άρχισαν να της λένε πόσο υπέροχη δείχνει προτρέποντάς την να μη δίνει καμία σημασία σε haters.

Η επίθεση που έχει δεχτεί η Silverstone για το σώμα της

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Silverstone έρχεται αντιμέτωπη με τέτοιου είδους σχόλια. Η ηθοποιός είχε πει ότι πίσω στο 1997 όταν κυκλοφόρησε η ταινία «Batman and Robin», οι παπαράτσι αντί για «Batgirl» την αποκαλούσαν «Fatgirl», ενώ το 2020 μίλησε στον Guardian για την επίθεση που δέχτηκε για το σώμα της στα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο. «Κορόιδευσαν το σώμα μου όταν ήμουν πιο μικρή. Με πονούσε, αλλά ήξερα ότι ήταν λάθος. Δεν ήμουν μπερδεμένη. Ήξερα ότι δεν ήταν σωστό να κοροϊδεύεις το σώμα κάποιου. Δε μοιάζει με το σωστό πράγμα να κάνεις σε έναν άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε παρακάτω για μερικά από τα πιο υποστηρικτικά σχόλια που της έκανε το κοινό στο TikTok στη θέα του νέου βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Alicia Silverstone: Η ηθοποιός έγινε μέλος σε... εφαρμογή γνωριμιών

Θυμάσαι το «Clueless»; Αν όχι, η τελευταία εμφάνιση της Alicia Silverstone θα το φέρει στη μνήμη σου