Ενδομητρίωση: Η Amy Schumer συγκλονίζει! Το βίντεο της ηθοποιού μετά το χειρουργείο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ενδομητρίωση: Η Amy Schumer συγκλονίζει! Το βίντεο της ηθοποιού  μετά το χειρουργείο

Η Amy Schumer μέσα από το νοσοκομείο έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση.

Μια αποκάλυψη έκανε η Amy Schumer, η οποία με ένα βίντεο είπε στους followers και fans της πως αφαίρεσε τη μήτρα και τη σκωληκοειδή απόφυση λόγω της ενδομητρίωσης.

Η πρωταγωνίστρια του «I Feel Pretty» μοιράστηκε στα social media της ένα βίντεο που γυρίστηκε από τον σύζυγό της, Chris Fischer, το Σάββατο (18/9) που την έδειχνε να αναρρώνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ενώ περιέγραφε λεπτομερώς τη χειρουργική της επέμβαση.

Δύσκολες ώρες για εγκυμονούσα ηθοποιό: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο (video)

Το χειρουργείο της Amy Schumer και η αποκάλυψη

«Λοιπόν είναι το πρωί μετά τη χειρουργική επέμβαση για ενδομητρίωση και η μήτρα μου έχει αφαιρεθεί», είπε στην κάμερα. «Ο γιατρός βρήκε 30 σημεία ενδομητρίωσης που αφαίρεσε. Μου αφαίρεσε και τη σκωληκοειδή απόφυση γιατί η ενδομητρίωση της είχε επιτεθεί. Υπήρχε πολύ, πολύ αίμα στη μήτρα μου και, ξέρετε, πονάω και έχω κάποιους πόνους αερίων», πρόσθεσε η Schumer.


https://www.instagram.com/p/CT-ytbLrwQJ

Η 40χρονη ηθοποιός ανέβασε επίσης στο account της μια mirror selfie με τη ρόμπα του νοσοκομείου. «Αν έχετε πραγματικά οδυνηρές περιόδους μπορεί να έχετε #ενδομητρίωση», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η επόμενη μέρα για την Amy Schumer

Η πρώην σταρ του «Inside Amy Schumer» δημοσίευσε επίσης τη selfie στο Instagram Story της για να ευχαριστήσει τους γιατρούς της.



«Αντίο ενδομητρίωση! Ευχαριστώ τους δρ Seckin και Dr. Brill », έγραψε πάνω από τη φωτογραφία της.

Οι φίλοι της Schumer, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου Olivia Culpo που επίσης αντιμετώπισε επιπλοκές ενδομητρίωσης, σχολίασαν το post για να δείξουν την υποστήριξή τους.

«Σας ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε την «endo» ιστορία σας. Πάνω από 200 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως υποφέρουν από αυτό. Ελπίζω να αισθανθείτε καλύτερα σύντομα! @endofound», έγραψε η Padma Lakshmi, η οποία ίδρυσε το Ίδρυμα Ενδομητρίωσης της Αμερικής.

Η ξανθιά ηθοποιός είναι έγκυος για πρώτη φορά και το ανακοίνωσε με τον πιο παράξενο τρόπο

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Η σταρ του «Trainwreck» ήταν ειλικρινής για το πώς η ενδομητρίωση επηρέασε τη γονιμότητά της. Τον Αύγουστο του 2020, η Schumer εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να «μείνει έγκυος ξανά» μετά τη γέννηση του δίχρονου γιου της Gene.

«Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση και η εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν πολύ σκληρή για μένα», είπε.

«Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω ξανά εξωσωματική γονιμοποίηση. Αποφάσισα ότι δεν μπορώ να μείνω έγκυος ξανά», συνέχισε. «Σκεφτήκαμε παρένθετη μητέρα, αλλά νομίζω ότι θα σταματήσουμε εδώ αυτή τη στιγμή».