Ποιος διάσημος ηθοποιός έχει να εμφανιστεί σε talk show 40 χρόνια;

Υποκύπτει σε σύντομες τηλεοπτικές συνεντεύξεις και, ακόμα, ευκολότερα σε γραπτές αλλά μέχρι εκεί.

Ο Jack Nicholson δε νοιάζεται για τη φήμη του τόσο ώστε να περιφέρει το σαρκίο του από τηλεοπτικό πλατό σε τηλεοπτικό πλατό συμμετέχοντας σε δημοφιλή talk show της αμερικάνικης (ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας, εδώ που τα λέμε) τηλεόρασης.

Και τι ανάγκη έχει, άλλωστε, ο άνθρωπος που το 1997 σκαρφάλωσε στο νούμερο 6 των top 100 κινηματογραφικών ηθοποιών του κόσμου του κινηματογραφικού περιοδικού Empire και δέκα χρόνια αργότερα, σχεδόν, το περιοδικό Premiere τον τοποθέτησε στην 16η θέση στη λίστα με τους σημαντικότερους σταρ όλων των εποχών.

Στο βιογραφικό του μετράει 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ -εκ των οποίων τρία, ένα για τη «Φωλιά του Κούκου» το 1976, ένα για τις «Σχέσεις Στοργής» το 1984 και ένα ακόμα για το «Καλύτερα δε Γίνεται» το 1998 στολίζουν το σπίτι του και αμέτρητους ακόμα αξιομνημόνευτους ρόλους για τους οποίους έχει κερδίσει, για πάντα, το θαυμασμό των κινηματογραφόφιλων.

Τώρα τελευταία έχει κάνει μια μικρή «τηλεοπτική» υποχώρηση και παρά την αμετακίνητη στάση του απέναντι στα talk shows εμφανίζεται που και που σε μίνι τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Α, και αν αναρωτιέστε πόσο χρονών είναι τον Απρίλιο θα σβήσει τα 74 κεράκια της τούρτας του!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ